Denna svenska avundsjuka...

Jag blir så jäkla irriterad på att folk i detta landet ska vara så j*la avundsjuka på andras framgångar hela tiden! Läste en artikel om Agnes framgångar i USA och folk kommenterade att hon inte hade någon personlighet och inte kunde sjunga och såg ut som alla andra mm mm mm. Varför kan man inte glädjas med andra? Jag tycker personligen att det är jätte kul att hon äntligen har lyckats och ska få göra en BRA musikvideo till skillnad från dom "skitvideosarna" som hon fått göra innan. Är det verkligen så svårt att rycka att det är bra att någon som började från noll har lyckats?

Eller om vi ska ta dom stora bloggarna som exempel. Typ Kissie, blondinbella och gänget. Alla får dom massa elaka kommentarer om deras utseende eller om dom råkar stava fel eller liknande. Om dom är glada för att få göra en intervju eller nåt. Nej då ska folk skriva massa kommentarare om hur dåliga dom är.
Kissie kan man i för sig lite förstå varför folk skriver som dom gör (idiotiska läsare som tar allt seriöst), men vad har blondinbella gjort? Hon är typ alltid snäll ändå skriver folk hur ful hon är och startar hatgrupper på facebook (Eh? Get a life =S).

Nej vi svenskar kan inte glädjas över att folk lyckas, gör man det måste det vara något fel. För det känns ju såå mycket bättre att vara arg och avundsjuk på någon istället för att vara glad för personens skull. Förstår inte att folk orkar vara så jäkla gnälliga jämt.
Glädjs med andra så gör du det mycket lättare för folk att glädjas för din skull också när du lyckas med något (om du nu flyttar dig från datorn någon gång i livet och slutar vara deprimerad över andras lycka).

Så en gång för alla! SKÄRPNING SVENSKA FOLKET!!


Tycker iaf att det är jätte kul att Agnes har lyckats och
ser mycket fram emot hennes nya video! Go Agnes ;)

Kommentera inlägget här :