Våran duktiga tjej!

För en stund sedan kom vi hem efter en heldag på Östra. Meja ligger och sover då hon var väldigt trött efter dagens bravader.
Allting har gått super och hon har skött sig såå bra! Först och främst fick inte Meja äta någonting efter 2:30 i natt. Så Anton gav henne lite välling vid 01:30. När hon sen vaknade strax efter sju så var det bara att stiga upp och underhålla henne med allt möjligt så hon inte tänkte så mycket på att äta. Vi satte även Emla på henne så att hon skulle vara bedövad och klar på armen där dom skulle sätta nålen.
Klockan 09:30 var vi på sjukhuset och fick vänta ett tag innan det var dags för ombyte och ett försök till att sätta nål i armarna. Det gick inte så bra då båda kärlen sprack och eftersom Meja gallskrek tyckte dom att det var bättre att kirurgerna satte nålen på henne istället.
 
Strax innan 11 var det dags, och vi åkte upp till operation där dom skulle göra ryggmärgsprovet. Själva sövningen gick fort och sen var det bara att vänta. Vi passade på att fika lite, men han bara halvvägs genom min bulle innan sjuksköterskan kom och sa att det var klart och att hon låg på uppvaket.
Vi satt vid sängen i ungefär 25 minuter innan hon vaknade. Först var hon något förvirrad över var hon var. Men efter några minuter var hon superpigg och ville inte sitta still i sängen, och eftersom hon inte fick gå eller springa än fick vi bära omkring henne och försöka roa henne med lite allt möjligt.
 
Vid 12 tiden fick vi komma ner till avdelningen igen och äntligen fick Meja äta! Hon slukade en hel vällingflaska i en väldig fart och sen var hon om möjligt ännu piggare. Vi fick vara kvar i två timmar till och kolla så att hon kissade och fortsatte att må bra. Vilket hon gjorde. Så vid 14-tiden var det äntligen dags att röra sig hemmåt igen!
 

En pigg och glad tjej efter att ha slukat sin välling.

Kommentarer :

#1: bitskemma

guu va skönt att de gick bra!! duktig tjej ni har!!!

ja vi få se va som händer-idag var det bättre på andra bröstet men problemet kvarstår ju att de enainte funkar riktigt. tror oxå de kommer sluta i ersättning men det får vara så då-vet ju att de e kanonbra de oxå o barnen bli precis lika bra;) de e så mysigt med amning bara-när det funkar annars e de ju inge kul;/

skriven

Kommentera inlägget här :