Chalmers fest

Nu har jag gjort i ordning mig. Är hos Anton och dricker en liten sider. Snart är det dags att åka in till stan och kolla in kortegen.
Antons polare Alex är med i kortegen i år, dom skulle göra en månlandning. Skall försöka ta många kort på roliga grejer och på festen som är efter kortegen.
Jag har, som jag lovade, tagit en bild på min outfit. Men f*n vad jag ser ut i ansiktet på kort. Helt sjukt. Men ni får som vanligt bortse från det. Jag tog även kort på fidde när Anton rakade honom. Assnyggt kort måste jag säga.
Men ska snart åka så hinner inte skriva så mycket mer.
Hörs imorron!/SofiaSå gulligt va? Det är mina svarta Replay skor jag har på mig.

Höll på o kräkas!

Asså fy! Jag var tvungen o rensa brunnen till duschen/handfatet o fy fan vad vidrigt! Höll på o kräkas nästan, så fruktansvärt. O vad det luktade också, helt jätteäckligt. Får nog lura i någon annan att göra det när jag ska flytta sen. För det var bland det äckligaste.
Nu sitter jag iaf på balkongen o försöker få lite färg på mina überbleka ben. Man vill ju kunna visa sig i kjol/klänning utan strumbyxor när det är så här varmt o gött.
Alltså det är helt otroligt att det är så här skönt. Kommer ihåg valborg tidigare år, när man har varit o sett  Kortegen o sen hängt i slttskogen eller någonting, o det har varit skitkalltt, har hållt på att frysa ihjäl. I för sig blir det ju typ 11 grader när solen har gått ner. Är ju inte så jäkla varmt.
Nu ska jag fixa lite grejer som behövs göras på en ledig dag. Skriver senare och visar vad jag ska ha på mig ikväll.
Hörs då!/Sofia

Dagens kul!

Idag är det mer gulligt än kul. Men bilderna kommer garanterat få dig att le! Djur är ju så underbart söta!Det var alla bilder. Hoppas att ni gillade dom!/Sofia