Nyårsafton!

Då var det nyårsafton och Anton håller på och diskar för fullt så det är fint ikväll. Dock räcker det inte bara med att diska. Det är gaaanska stökigt här just nu tyvärr. Så vi får städa som satan till 12, sen ska vi iväg en snabbis till Backaplan o handla mat och Lips! Så nu måste jag fortsätta käka frukost och sen är det bara att sätta igång!

Visst blev naglarna fina?

Så nu är jag klar med naglarna och sitter o kollar film o käkar popcorn =).. Nyår är fixat med. Vi blir ett gäng på ca 8 pers här så det är rätt lagom. Ska laga tre rätters middag och göra välkomstbål och annat trevligt =). Ska även iväg och köpa nya Lips imorgon.. Yay!!


Fin färg va? Gud vad jag är bra på att matcha!

Dagens shopping =)

Idag efter jobbet åkte jag iväg en sväng till Backaplan för att bland annat byta min plattång som hade gått sönder. Tur att garanti finns, för det var inte mitt fel! Så jag fick en sprillans ny! Gött det!
Efter det tog jag mig en tur på Kicks, Glitter och avslutade med Systembolaget =)..
När jag kom hem tog jag mig en lång dusch och rakade benen och skrubbade dom och fötterna med en fotskrubb som jag fått samt smörjde in dom. Nu är dom mjuka o lena =)..
Nu hade jag tänkt att måla naglarna på både händerna o fötterna! Oh så fin jag kommer bli =PHoppas den är bättre. Den keramiska beläggningen på plattorna skavdes
av efter att jag använt den i typ 5 månader. Inte så bra!


Köpte ett halsband som matchar mina örhängen som jag ska ha imorgon,
ett svart diadem, som jag eventuellt ska ha =P och hårband. Dom har ju en
tendens att försvinna hela tiden!


Köpte även två ögonskuggspenslar, en rosa och brun ögonskugga och
Schwarzkopf got2b glansspray.