Läggdags!

Nu är Desperate Housewives slut och Sara har gått hem. Träffade henne efter jobbet och åkte hem till mig och lagade mat. Efter det så kollade vi lite på tv och så försökte vi ta lite bilder till min "Header" som det är tänkt att jag ska göra. Det gick la sådär. Att det ska vara så jävla svårt att få till bra bilder. Är sämst på det verkligen.
Här kommer lite snygga bilder på oss!


                     
Mest normala bilden        Sara gör fjortisläppar             Läppbild på mig =P

Eller hur blev det fint? Haha valde den skojigaste bilden på mig som presentationsbild!
God natt på er!/ Sofia

Då var det tisdag

Ska snart iväg till doktorn, ska inte va där förrän 8:20 men måste åka 7:25 för o hinna i tid. E ju så jävla rörigt där bland alla byggnade på Sahlgrenska så vill ha lite tid på mig o hitta, o så tar det 35 min å åka dit, seegt. Dessutom ska jag åka omkring utan foundation o concealer! Det händer inte varje dag! får väl gömma mig bakom halsduken och mössan o hoppas på det bästa ;) haha. Måste dra snart! Ha en kul dag! / Sofia

Äntligen..

Åååh äntligen hemma.. var inte trött när jag va i stallet iaf, man blir ju piggare när man håller på o grejar. Memn höll på o få anfall på hästen när jag red i paddocken, hon har svåååra koncentrationssvårigheter. Men men.. nu har vi fått röra på oss iaf.
Och så visade det sig att Lisen som köpte mina pumps fick dom på posten idag o dom passade bra! Skönt o höra!
Orkade inte laga nån mat när jag kom hem nu heller så fick bli en krov till, haha varierad kost man har!
Å jag hoppas verkligen att jag får nåt starkt av hudläkaren imon så att allt försvinner på ett kick o ja får strålande hy.. haha.. men tyvärr e det ju alltid biverkningar på allt, o jag har en tendens o få dom, det e illa. Men vi får vänta o se!
Sen längtar jag till helgen också! Jag o Anton skulle hitta på nåt mysigt, säger inte vad än. Men ni kommer få reda på det sen iaf!
Ha en super kväll!! God natt och sov så gött! / Sofia