Köpt Rammsteins skiva!

Nästan två veckor efter att dom släppte skivan var jag och köpte den igår. Den var faktiskt bra, hade förberett mig på det värsta efter "Pussy". Men den var faktiskt bra! Precis som deras tidigare skivor. Så nu känner jag igen att jag MÅSTE se dom live, helst i Malmö. Det är närmare och har redan sett dom i Globen ju. Men problemet är vem jag ska ta med mig. Anton är inte jätte sugen på det, och jag känner typ ingen som gillar dom heller. I värsta fall får jag väl gå själv då. Helst vill jag ha ståplats och stå längst fram och röja järnet ;).
Åh, nu sitter jag och lyssnar på deras gamla låtar, satan vad bra dom är!


Här har vi skivan! Mycket konstnärliga bilder i, det är ju Rammstein så
dom är ju lite speciella. Men mycket fina =P.

Denna svenska avundsjuka...

Jag blir så jäkla irriterad på att folk i detta landet ska vara så j*la avundsjuka på andras framgångar hela tiden! Läste en artikel om Agnes framgångar i USA och folk kommenterade att hon inte hade någon personlighet och inte kunde sjunga och såg ut som alla andra mm mm mm. Varför kan man inte glädjas med andra? Jag tycker personligen att det är jätte kul att hon äntligen har lyckats och ska få göra en BRA musikvideo till skillnad från dom "skitvideosarna" som hon fått göra innan. Är det verkligen så svårt att rycka att det är bra att någon som började från noll har lyckats?

Eller om vi ska ta dom stora bloggarna som exempel. Typ Kissie, blondinbella och gänget. Alla får dom massa elaka kommentarer om deras utseende eller om dom råkar stava fel eller liknande. Om dom är glada för att få göra en intervju eller nåt. Nej då ska folk skriva massa kommentarare om hur dåliga dom är.
Kissie kan man i för sig lite förstå varför folk skriver som dom gör (idiotiska läsare som tar allt seriöst), men vad har blondinbella gjort? Hon är typ alltid snäll ändå skriver folk hur ful hon är och startar hatgrupper på facebook (Eh? Get a life =S).

Nej vi svenskar kan inte glädjas över att folk lyckas, gör man det måste det vara något fel. För det känns ju såå mycket bättre att vara arg och avundsjuk på någon istället för att vara glad för personens skull. Förstår inte att folk orkar vara så jäkla gnälliga jämt.
Glädjs med andra så gör du det mycket lättare för folk att glädjas för din skull också när du lyckas med något (om du nu flyttar dig från datorn någon gång i livet och slutar vara deprimerad över andras lycka).

Så en gång för alla! SKÄRPNING SVENSKA FOLKET!!


Tycker iaf att det är jätte kul att Agnes har lyckats och
ser mycket fram emot hennes nya video! Go Agnes ;)

Kvällens outfit!

Detta ska jag ha på mig ikväll när vi gör stan osäker! Har ju fortfarande ingen bra kamera så är mobilkameran som gäller. Är ganska svart ikväll men det e niice =P.


Ser väldigt ihopkrympt ut men det får vara så. Ni kan se lite vad jag
har på mig iaf. Jessica kanske lockar håret med plattången åt mig.