Long time no see!

Nu var det länge sen jag skrev! Men har haft fullt upp.. Har varit på Ullared med några kvinnor (=P) från jobbet och hittade ett par jättefina ridbyxor. Det var mycket trevligt!
I söndags flyttade vi alla kartonger och möbler från min lägenhet och igår håll Anton, Christine och Sara på att hjälpa mig att städa. Vi fick gjort rätta mycket. Har fönster kvar och toa o sånt. O så golven då, men det får man ju ta sist. Så det ska jag nog hinna tror jag. Kommer bli lite dålig uppdatering dom här dagarna då jag kommer hem sent på kvällarna och är as trött. Usch det e jobbigt att flytta! Men måste dra nu!

Ska till Ullared!

På fredag eftermiddag efter jobbet åker jag o ett gäng tanter från jobbet iväg till Gekås i Ullared. Ska stanna över där på campingen i en stuga tills på lördag då vi ska gå upp tidigt och shoppa loss. Har gjort en lista på vad jag hade tänkt att köpa. Blir väl troligtvis något mer, skulle även köpa något till Julia som Ann-Helene bad mig, men har råkat tvätta lappen så får la fråga henne var det var. Här får ni se min lilla lista iaf!


Orkar inte packa mer nu!

Åååh.. är så trött och har sån huvudvärk, orkar inte mer idag. Har ändå fått gjort en hel del o lagt mina skor i en kartong och lagt kläderna i säckar som jag inte kommer använda på ett tag, samt packat lite annat. Det får räcka för idag!
Det får nog bli soffan för mig nu, för jag är skittrött. Så går det när dom håller på o vandaliserar på nätterna, jävla tattarungar.
Så här mycket har jag packat iaf!Eller hur jag har vart duktig? Massa kartonger, o helt själv har jag gjort
det med!

Förresten, i förra veckan när jag skulle till stallet så var det en liten krock, typ sammanstötning med två bilar, i korsningen vid mig. Först stod dom bara och pratade. Sen kom det en polisbil, sen kom det typ tre ambulanser och två brandbilar. Då börjar man ju undra va fasen som hänt. Sen efter en stund så kom det en polisbil med sirener farandes förbi. Så dom kanske hade stannat på fel ställe, man vet aldrig =P. Iaf så skulle jag köra förbi då jag skulle till stallet och det tog ju typ 100 år och komma ut ur korsningen då man inte såg någonting på grund av brandbilarna. Men folket som hade kört bilarna stod där utanför och pratade så jag vettefan varför det var sånt jäkla pådrag. Men är väl så här, vad som än händer här i Backa så kommer det en hel styrka med allt möjligt =P. Man vet aldrig vad som kan hända ;).


Fick tagit en liten bild på det hela. Syns inte jätte tydligt men det är där
längst ner på vägen, och bakom tappen står en till brandbil. Skumt!