Världens sämsta på att packa!

Herregud! Hur dålig är jag på att packa egentligen??? Har radat upp hur mycket som helst och funderar på om det är något mer jag behöver. Om jag ska packa ner min trenchcoat eller om det räcker med min kavaj. Varför ska det vara så svårt? =P.. Gillar inte alls att packa!

Ni får gärna hjälpa mig o säga vad ni tror! Temperaturen kommer ligga mellan 20-26 grader varje dag vad det ser ut som nu. Då borde jag klara mig utan jacka. Hmm.. svårt det där!


Såhär långt har jag kommit nu =D.. Det ska ner i min väska med bara!

Kläder från nelly

Köpte mig ett linne från Vila när jag köpte dom där hälinläggen på nelly. Fick då hem en gratisklänning. Dock var den minsta klänningen medium. Men det funkar om man har ett bälte under bysten. För den är lite pösig där annars.

Köpte ju förresten en bikini häromdagen på H&M, dock orkade jag inte prova den och självklart var den för liten och täckte typ halva brösten =P..
Bytte ut den idag till en 36a istället. Tänkte att det måste ju funka, så orkade inte prova den gången heller. Men icke! Den var bara pytte lite större än den andra, så det såg helt weird ut det med.
Så åkte in en sväng till och hittade en 38(!) som jag provade och vet ni vad? Den passade =D.. Så nu har jag äntligen en passande bikini bh till mina trosor =)..
Jäkla bebisstorlekar dom har ;)..


Den måste ju strykas och jag ska inte ha en sån bh under =P.. Men annars
är den ju söt! Vad tycker ni?


Köpte även ett ganska tunt linne som man kan ha till shorts eller liknande =)

Flitiga jag!

ibland blir man lite småstolt över sig själv =P.. Gjorde ju tyska igår kväll, det gick ganska fort. Sen har jag suttit i mer än en timma idag och skrivit någon liten berättelse som en ledsen brud. Och efter det ringde jag till arbetsförmedlingen och redogjorde för mitt arbetssökande. Hon blev jätte glad över mina framgångar det senaste, kul när man får en glad och gullig tjej o prata med istället för en tjurig gubbe som jag fick sist jag ringde.

Runt kvar över tolv ska jag kila iväg och göra något lite spännande, ni får hålla tummarna för mig! Men jag har blivit ganska duktig på sånt här nu så det ska nog gå bra!
Nu ska jag sminka mig!

Här får ni något att skratta åt så länge!


Här är en vääldigt gammal bild på mig och Frida. Haha förstår
inte hur vi kunde få till det så jävla fult. Skrattar fortfarande
när jag ser den! =P Det var roliga tider det!