Det här visste ni inte!

Tänkte börja med en ny kategori som heter "Detta visste ni inte om Sofia!". Där kommer jag avslöja lite saker som jag tror att ni inte vet om. Kommer troligtvis byta bilden här ovan när jag hittat någon bra bild på mig som jag kan använda, fram tills dess får denna duga! Ok, vi börjar med en lättsam sak (vilket nog alla kommer vara i för sig)!

Ni vet troligtvis inte att jag tycker att det är jättesvårt att hitta nya väskor och köper det ytterst sällan. Finns aldrig några väskor att köpa som jag tycker är tillräckligt snygg, praktisk eller lagom stor. De få ggr om året som jag köper en ny väska så använder jag den typ tills jag verkligen måste ha en ny och får ta mig i kragen och gå ut och leta, brukar dock ta ca 1 månad innan jag till slut hittar en som passar min smak.
Dom flesta tjejer är ju tvärtom och köper väska efter väska, jag köper mycket kläder istället =D..
Någon som känner igen sig??

Påskpresent!

Titta vad jag fick i påskpresent av min gulliga mor! Eller hur är den söt!?

Fick en ny!

Wohoo!
Var lite irriterad på killen på telenor i förra inlägget. Nu tycker jag om han igen =P.. Först höll jag på o bryta ihop (nästan iaf =P) för att han jag hade behövt att fixa en ny försäkring på den här mobilen då bara försäkringen gällde den gamla. Och han ville inte försäkra den här nu då den var trasig, vilket kanske är förståeligt. Så jag trodde att jag skulle behöva gå runt med en trasig mobil.

Men så sa han att jag kunde förlänga mitt abonnemang och få en ny mobil istället, vilket jag gjorde!
Jag valde en likadan telefon som den jag hade, eftersom jag gillade den och tänkte att jag säkert får betala om jag tar en dyrare.

Nu i efterhand kom jag på att jag nog kunde tagit i princip vilken jag ville, lite smådumt sådär =D.. Haha men men, skitsamma! Nu har jag min älskade mobil igen iaf!
Nu ska jag gå och handla mat! Vi hörs!