Solning på balkongen!

Gud vad skönt det är ute! Det är lite småkyligt när man är ute och går. Men på balkongen är det jätte varmt och skönt. Har suttit ute och läst "Djävulen bär Prada" (har inga olästa böcker, så fick läsa om den igen) och solat mig ett bra tag. Ska nog fortsätta med det ett tag till!

Det verkar inte bli något jobb idag eftersom dom inte ringt än, ska jag jobba så ska dom ringa innan 14. Dom kanske tänkte att jag ska jobba så mycket i veckan så jag inte behövde det idag. Ganska skönt ändå!

Vad gör ni idag? =)

Då var det måndag

God morgon på er!
Nu är det måndag igen. Jag vet fortfarande inte om jag ska jobba idag. Men jag antar att jag ska göra det. Det är bara att vänta o se.
Om jag inte jobbar vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag, jag planerar ingenting ifall att jag ska jobba. Men ah, bara att vänta o se som sagt =D..

Igår var jag hemma hos mor o far en sväng då det var mors dag och sen bar det av till stallet. Tog några gulliga bilder som jag tänkte visa här.
Enjoy!


Kattis, världens sötaste katt!

 
Är hon inte den sötaste ni sett?? =)

Julia och Tulo mumsar gräs i hagen


Betade Julia en stund med så hon får vänja sig vid lite högre gräs med.

ÅH NEJ!!

Vad händer?!!?!?!? Såg precis på Gossip Girl och det slutade med att Chuck Bass blev skjuten! Han kan ju inte dö! Så tragiskt får det ju inte sluta för Mr Bass!
Har tyckt så synd om honom hela tiden och trodde att åh nu ska han få fria till Blair, men nej då, då kommer fucking Dan och förstör alltihop! Idiot!

Hoppas han överlever! Fast egentligen, så tragiskt som hans liv är, bara motgångar hela tiden, så kanske det är bäst att han dör. Vad vet jag..

Vad tror ni? Överlever han!?