Blommigt var det!

Är väldigt insnöad på blommiga saker för tillfället och i Ö-vik hittade jag lite blommiga saker. Bland annat en väska och två par skor. Köpte även en blommig klänning på H&M. Så himla fint!


Dom rosa är från Ica Maxi och kostade bara 79:-. De i mitten och de
andra ballerinaskorna är köpta på Skokanonen i Ö-vik och kostade
bara 380 :- tillsammans! Vilka kap!

Jag verkar dock inte fått laddat upp bilden på väskan. J*la blogg.se. Blir så trött på skiten biland va. Ahja, ni lär få se den en annan dag!

Hälsning från Ö-vik

Japp! Nu är jag och Anton uppe i Ö-vik. Åkte hit i onsdags och kommer hem på måndag. Så vi ska fira påsken här uppe.
Så därför tänkte bara göra en liten uppdatering om vad vi pysslar med.
Hittils har vi väl inte gjort överdrivet mycket. Var en sväng på stan igår och jag hittade mig en liten blommig väska från H&M. Får ta kort på den vid ett senare tillfälle. Jätte söt var den iaf! Köpte även en hood tröja och en blommig klänning. Himla fint!

Efter det tog vi det lugnt hela eftermiddagen och på kvällen blev det grillning och efter det ett besök hos Magnus och Isabell. Så med andra ord var det en mycket bra dag =).

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, på dagen. Klockan 16 blir det iaf ett besök hos några släktingar till Anton för kalkonmiddag och lite tidigt påskfirande.

Glad Påsk på er!


En bild som jag tog när vi var och fiskade i Ö-vik sommaren 2009.

Ge mig blommigt!

Nu när våren är här kommer mitt sug efter blommiga saker igen. Förra året ville jag gärna ha en blommig väska men det blev inte av att jag köpte någon. Så i år är jag på jakt efter en igen.
Här är några godbitar som jag hittade på asos.com
Har du någon favoirt? Jag vet själv inte vilken jag gillar bäst. Men den sista är sjukt snygg!
Hade även sönder min plånbok när vi var i Paris så den här hade inte suttit helt fel: