Nu har det gått för långt!

Jag har aldrig brytt mig något om nåt som "kissie" skrivit eller gjort. Kanske för att jag inte trott att hon har ett sådant stor inflytande på småtjejer som hon faktiskt har.
Men idag fick jag beviset och nu har det faen gått för långt!
Detta ständiga tjöt om barnmatsdieten och att vara smal och att man måste banta har verkligen gått in i tonårstjejers huvuden (som om det inte varit tillräckligt innan).

Idag när jag jobbade så kom det t ex två 13-14 åriga smala tjejer och köpte varsinn barnmatsburk. Tror ju knappast dom köpte dom för att ge till sina barn (hoppas jag verkligen inte att dom har några!). Jag tycker personligen detta är skithemskt!
Jag undrar hur många småtjejer som har hoppat på den här dieten och som får anorexia på grund av detta. Hoppas verkligen inte att det är så många som jag är rädd för att det kan vara. 
Jag tror inte hon fattar vad det egentligen är hon gör när hon skriver sådana saker.
Usch vad arg jag blir! Någon borde banka in lite (eller ganska mycket) vett i skallen på henne!

Det måste komma fler tjejer som har ett sundare inflytande på unga tjejer och killar så att dom förstår att detta verkligen inte är sunt och kan få stora konsekvenser. Speciellt på småtjejer som nyss kommit in i puperteten och verkligen behöver all näring som dom kan få.

Nej faen, jag hoppas bara att det vänder och att det kanske (mot all förmodan) går upp för "kissie" vad det faktiskt är hon har gjort, så att hon slutar sprida detta hemska budskap om att man ska se anorektisk ut!


Jag idag!

Ska strax sticka iväg på bio med några kära vänner. Ska se "Livet efter detta" som Clint Eastwood har regisserat =). Den skulle tydligen vara bra så vi får väl hoppas det!
Så här söt är jag idag iaf =P..
Återanvände en gammal klänning från Gina! Fint va? =)

Vad händer?

Yo på er!
Vad händer en dag som denna?
Jag är ledig idag, ska dock iväg till kontoret o skriva nytt avtal med jobbet om en stund.
Tänkte visa er hur vacker jag är idag!
Har på mig ett linne från Cubus och leggins från Gina tricot för er som undrar =P..

Söt va? ;)