Massor med framsteg!

Att vända sig från mage till rygg checkade vi av för längesen. Men att vända sig från rygg till mage har däremot dragit ut på tiden.
Men idag var det dags! Helt plötsligt när hon låg i gymmet slängde hon sig bara runt från rygg till mage som ingenting!
Senare satt hon i gåstolen och Anton lockade henne med en leksak. Ja då helt plötsligt sprang hon till honom i en väldigt fart! Så att komma i gåstolen när man lockar är nu ocKså check!
Så himla roligt när det händer så mycket på en gång!

Trevlig valborg!

Anton är iväg och hämtar Fidde och Ashley och jag ska strax börja med salladen. Tänkte bara slänga in ett inlägg o berätta läget!
Igår hade vi en luugn dag hemma efter lördagens bravader! Då var det utgång med mina milfar! Vi hade skitkul och drack drinkar och shots!
DOCK hade inte min klänning kommit än! J*la nelly! Så fick ha en annan klänning. Den kom idag istället, bara två dagar försent! Störande! Dom har segat ner sig rejält på den sidan med andra ord!

Nej som sagt, dags att börja med salladen!


Tänkte slänga upp en bild från när jag badade med Meja, men Anton
har inte lagt in dom på datorn än *morr*. Så fick bli en på dom istället.

Vårruset här kommer jag!

I år ska jag och mina kära milfar gå/springa vårruset. Vi ska göra det som en kul grej och inte för att få en så bra tid som möjligt (troligtvis iaf ;) ). Det ska bli skoj och den 8 maj är det dags i Slottskogen! Någon mer som ska vara med?

Om  ett tag ska vi sticka iväg till Lundbybadet på babysim och idag är det min tur  att bada med Meja. Spännande!
Hoppas hon är pigg och glad och inte har tänkt o sova precis då! Hon somnade för en stund sedan vilket jag tyckte var jättebra så hon skulle vara pigg sen. Tror ni hon sov en längre stund? Nepp! Hon vaknade efter 15 min ungefär och nu sitter hon i mitt knä o puttar omkring Antons snusdosa över skrivbordet och försöker skriva hon med. Så är nog dags för mig att avsluta här nu! Hoppas hon somnar snart igen så hon orkar bada!