På söndag bär det av

Har glömt att skriva att vi åker upp till Ö-vik på söndag. Först stannar vi till i Stockholm på vägen upp och sover hos Antons bror och hans familj och på måndag fortsätter vi upp mot Ö-vik.
Vi kommer vara där tills på torsdag då vi åker till Solberg för lite skidåkning och annat kul.
Jag har inte åkt skidor på flera år, så det blir ju spännande att ser hur det går! Hoppas att jag inte ramlar allt för mycket i alla fall!

Så på påsk blir det skidåkning för hela slanten.
Vad gör ni under påskhelgen?

Första tanden!

Jippii! Meja har blivit jättestor!
Igår skymtade första tanden fram i hennes lilla mun. Har i lite mer än en veckas tid känt något vasst där nere i främre delen av munnen när hon har tuggat på våra fingrar. Har väntat på att det ska ploppa fram en tand snart, men trodde nog att det skulle dröja någon vecka till. Men icke!

Är så stolt över att våran lilla tjej har varit så pigg och glad fast hon har haft en tand på g. Var en vecka för två veckor sen ungefär som hon var väldigt gnällig och ville bli underhållen och buren hela tiden. Sen dess har hon varit som vanligt. Såå duktig är hon! Blir så stolt över henne!Tog en tur till apoteket förut och köpte tandkräm till henne. Tjejen på apoteket tyckte att jag skulle ta denna, så den fick det bli! Ikväll blir det första tandborstningen.
Känns å sjukt när jag tänker på hur länge vi kommer hjälpa henne med tandborstningen i framtiden. Är så svårt att föreställa sig Meja stor. Men jag antar att man vänjer sig med tiden!

Ullareds shoppingen

Har ju helt glömt bort att visa lite av det jag handlade när vi var på Gekås.
Köpte en hel del kläder till Meja, orkade inte ta kort på allt, men det som var tvättat när jag tog kortet fick i alla fall vara med!Sen köpte jag en leksak som Meja kan ha i bilen när vi åker på våra långresor till Ö-vik. Kan ju hoppas att den gör så hon blir lugn. Man hänger den över stolsryggen så har hon den hängande framför sig hela tiden.Dessutom hittade jag en jättebra dyna som Meja har i sin barnstol. Egentligen är den tydligen gjord för andra barnstolar. Men den fungerar bra till den vi har med!Handlade också lite lakan till henne som jag inte orkat ta kort på. Sen blev det en massa tråkiga saker till hemmet. Det enda som jag köpte till mig var ett linne för 19 kr och en vårjacka. Ändå spenderade jag en hel del. Förstår inte riktigt vad det var jag köpte egentligen när allt är upp packat. Konstigt det där!


Såhär bra sitter hon i sin stol! Kan sitta där jättelänge o pilla. Ingen risk att hon får ont i rumpan heller när hon sitter på dynan också ;). Så bra!