Vi fick platsen!

Åh vad vi är nöjda här hemma! Igår kom nämligen beskedet att vi fick dagmammaplatsen som vi sökt. Gud så skönt! Var lite smått orolig att det hade blivit något fel så vi inte fått den eftersom vi inte hört något. Så ringde till Gunilla (dagmamman) i tisdags och frågade om hon visste något. Jo då, hon hade precis pratat med köassistenten och vi hade fått platsen med början den 15:e januari.
Hon tyckte dock att vi skulle vänta med att berätta tills vi fått papper på det. Så igår kom det äntligen!
Nu ska vi bara fylla i att vi vill ha den samt fylla i ett schema som följde med om vilka tider vi vill ha Meja där. Får samråda lite med Gunilla innan vi fyller i den bara.
Är så nöjd med att Meja ska få vara där! Hon kommer få det så bra! Kan inte få det bättre någon annanstans! Det är jag helt säker på!
 
Annars så jobbar jag och sliter nästan hela tiden tycker jag. Slutade runt 15-tiden både igår och idag, så det har varit skönt att få vara lite med familjen i några timmar innan Meja ska sova.
Jobbar till 18 imorgon och ska även jobba på söndag. Så det blir tyvärr bara en dag ledigt denna veckan. Men vi behöver pengarna, så får tänka på det och se glad ut ;).
 
Min fina! <3

Söndagsmys

Ser man på!? Det blev visst ett inlägg till idag!
Sen sist har vi hunnit umgås med min mor och far som kom förbi, Anton har handlat medan jag vikte tvätt, hände upp och slängde in en till maskin, lagat och ätit tacos samt lekt med Meja!
Det har helt enkelt varit en jättebra söndag då jag till och med hann med en promenad med Christine i förmiddags!
 
Meja har fått äta mer och mer själv nu. Hon äter smörgås till frukost varje morgon och vi försöker låta henne äta så mycket som möjligt själv, lite beroende på vad vi äter. Igår åt hon kalkon och potatismos med majs själv och idag fick hon sitta och pilla med tacosen. Tycker att det går ganska bra ändå, även om mycket hamnar på bordet, i haklappen och på golvet. Men man måste ju börja någonstans såklart!
 
 
Tyvärr blev det bara en suddig bild!
Jag tycker att nästan alla bilder som jag tar nu för tiden blir jättesuddiga!
Försöker att ta utan att det blir suddigt, men så fort det inte är superljust
i rummet så blir bilden suddig. Väldigt störande!
Någon som har något tips?? Har en Samsung Galaxy S2.

Thanksgiving middag

I torsdags var det Thanksgiving i USA och igår var det därför dags för Thanksgiving middag hos Ashley och Fidde. Duktiga Ashley hade förberett detta under hela veckan och jobbade som ett djur i fredagskväll för att få allt klart till lördagen.
Vi kom några timmar tidigare dit igår för att hinna hjälpa henne med de sista förberedelserna. Dock hade hon hunnit med det mesta så det fanns inte överdrivet med jobb till oss kvar. Men lite fick vi hjälpa i alla fall!
vid 14-15 tiden kom de andra gästerna som var Fiddes ena syster med familj och Elahe med Zander. Det blev mycket lek och stoj med stora Agnes som vill är ca 1½ år, som ville krama på Meja mest hela tiden. Dock tyckte inte Meja att det var lika kul och blev riktigt arg till slut. Sötnosar! Man kan ju inte låta bli att skratta när dom håller på så! Så roligt att se!
Vid 16 tiden kom även Fiddes andra syster och vi kunde äntligen äta!
Oj vad gott det var! Tyvärr kunde man inte äta så mycket som man önskat och jag var fortfarande proppmätt efter maten när det var dags för efterätterna.
 
Det var en trevlig dag med andra ord!
 
Nu kommer mor o far och hälsar på så vi hörs en annan dag!
 
 
Lite blandade bilder från gårdagen! Tack Ashley och Fidde för en jättekul dag och suupergod mat!