Promenad, fika och lek

Igår var det äntligen dags för en liten träff med mammorna igen!
Veronica, Saija och jag träffades på Linnéplatsen (med våra barn såklart) och tog en tur i Slottskogen först. Det var jättehärligt väder, helt perfekt för en promenad!
Sen styrde vi vår kosa mot barncaféet som ligger i Linné för att fika och leka.
Vi stannade där ett bra tag och tog sedan en promenad genom Linné och haga och hela vägen bort mot Brunnsparken. Ännu en skön promenad och det är inte alls så långt som man tänker sig när man åkt spårvagn till Linné.
Hoppas att vi kan lyckas tima in någon träff när jag är ledig eller jobbar tidigt/sent, så man kan tjöta lite och Meja får leka med sina kompisar.
 
Meja och jag var hemma runt 16 tiden och en stund senare var det dags för pannkakor! Det var gott och självklart fick Meja en egen skål med pannkakor. Hon tyckte det var jättegott och mumsade och åt. Men det mesta slängde hon ändå ner på golvet. Vi lät henne hållas. Pannkakor är ju ändå lätt att städa upp och Meja tyckte att det var jättekul att få leka med maten!
 
Pannkakor överallt ;).

Väggdekorationen!

Precis när jag hade skrivit inlägget klart igår så kom jag på att jag inte satt upp väggdekorationen än. Så det var bara att slänga upp den också! Den var som tur är väldigt lätt att sätta upp och den lossnade lätt om det blev fel så man kunde prova igen.
Nästan alla gick åt och såhär blev resultatet!
 

Klart!

Äntligen är rummet klart! Som vi har grejat hela helgen! Det roligaste var helt klart att inreda och piffa lite o komma fram till vad som skulle vara var. Får se om jag låter det vara såhär eller om jag ändrar mig.
Troligtvis ska det upp en hylla ovanför byrån också men den väntar vi med tills vi har något att sätta på den!
Egentligen hade vi tänkt göra klart i sovrummet och vardagsrummet också. Men vi har inte ork till det idag så det tar vi imorgon eller något!
Nu blir det slapp i soffan och lek i Mejas rum resten av kvällen!