Videoblogg: I brist på annat

Då vi ännu inte fått köpt någon lära gå vagn, tog Meja saken i egna händer och använder leksakslådan istället. Det går ju minst lika bra, om inte ännu bättre enligt Meja!

Bra inköp

Jag har många gånger hört om hur bra tradera är men har aldrig orkat sätta mig in i hur det fungerar eller vad som finns där. Så i veckan kollade jag runt lite och upptäckte att dom har ganska många fina väggdekorationer. Eftersom vi ska göra väggarna vita i rummet som Meja ska få så kan det vara fint med någon färgklick i form av en väggdekoration.
Efter att ha kollat runt lite hittade jag den här fina som jag lade bud på. Den låg på 89 kr och jag lade bara på en krona så det blev 90 kr. Eftersom det inte var någon mer som bjöd över det så fick jag den för 89 kronor. Väldigt billigt om man tittar runt på internet vad dom brukar kosta.
Tror att den kommer göra sig utmärkt i Mejas rum!
 
Såhär fin är den med färgglada blommor! Jag tänkte
sätta den längs med golvlisten så att blommorna inte
kommer så högt upp som dom är på bilden!
 
Jag har även letat ett bra tag efter ett par skor som Meja kan ha i höst/vinter utan resultat. Den minsta storleken som säljs i butik är oftast 19-20 vilket är för stort för Mejas minifötter, och dessutom brukar dom kosta runt 500 kronor om man vill ha några som är bra, vilket inte känns värt när Meja inte har börjat gå än.
Så i förra veckan kikade jag på en facebooksida där det säljs och köps begagnade kläder och skor, och där fanns det ett par jättefina Pax skor i storlek 19 för bara 130 kronor! Dom är något förstora men då kan hon ha tjocka strumpor o och kan förhoppningsvis ha dom en bit in på vintern med.
Känner mig väldigt nöjd med mina inköp!
 
Såå fina tycker jag!

Lek med Zander o Elahe

Pysslet i onsdags blev tyvärr inställt då inte allt som behövdes hade kommit än. Så det får bli i oktober istället. Det gör inte så mycket då barnen ändå hade lika kul och lekt för fullt! Så roligt att se hur deras lek med dom andra barnen utvecklas och hur dom intresserar sig för varandra mer och mer!
 
Idag har vi varit en sväng och Elahe och Zander och lekt av oss lite. Meja sov inte sin vanliga lur vid 11 så vi gick dit och lekte tills hon blev trött vid 14 tiden istället, så nu sover hon så gott i sin säng!
 
Jag har förresten gjort några riktigt bra köp de senaste dagarna som jag ska visa sen!
 
Zander och Meja lekte lika snällt som vanligt!