Första barnkalaset

Igår fick Meja en injudan till första barnkalaset med dagbarnen, som äger rum på fredag. Så jag stack iväg för att köpa en liten present och satte mig sedan för att göra ett litet kort. Nu är den färdig och får snällt ligga och vänta tills på fredag!
Spännande! Tur att dom satte det innan Mejas kostförändring så hon också får vara med och äta!
 
Nu ska jag strax börja lite med maten. Självklart blir det ingen Valborgsfirande för mig i år, då jag jobbar 17-22:15. Roligaste tiden man kunde fått! Men men, får väl vara glad för OB:n som man får på kvällen och hoppas på en lite roligare Valborg nästa år!
 
 

Videoblogg; Meja visar

Nu var det dags för en ny videoblogg tyckte jag. Passade på att filma nu när Meja och jag hade en ledig förmiddag tillsammans. Hon lär sig så mycket hela tiden och vi har blivit lite dåliga på att filma det senaste, men nu fick jag i alla fall till ett litet klipp!

Torsdagens läkarbesök

I torsdags var det åter igen dags för ett besök på Östra för att träffa en av dietisterna och dietistläkaren. Vi pratade en del om hur det kommer gå till, vad hon får/inte får äta, hur mycket kolhydrater/dag osv. Det var mycket information och efteråt kändes det nästan som att man inte kom ihåg något av vad vi pratat om.
 
På torsdag är det i alla fall dags för en tur dit igen för Meja och mig, då det ska tas flera blodprover. Sen är det en tur till sjukgymnasten nästa onsdag innan vi börjar vecka 20. Tiden rusar iväg och snart är det dags! Det känns fortfarande lite läskigt allting men vi hoppas att allt går som det ska och att Meja gillar maten!
 

En liten bild från gårdagen när kusinerna lekte hemma hos mormor och morfar (eller farmor och farfar).