Vad hände där?

Kikade på min statistik förut och såg att jag helt plötsligt, den 25/12 hade haft en jäkla massa mer besökare än vanligt. Ni ser ju att det inte brukar vara jättemycket trafik här annars, utan mest folk som känner mig. Så jag förstår inte alls vad som hände då!
Undrar om någon har länkat mig eller var alla hittade mig plötsligt. Knepigt!
Men i alla fall! Om några av er kände för att stanna kvar så är ni hjärtligt välkomna!
 
 
 

Semestern fortsätter

Som ni kan ha märkt så är jag otroligt dålig på att uppdatera när jag är ledig. Man kan tycka att jag borde ha mer tid till att blogga då. Men istället vill jag spendera all min tid med familjen istället och orkar inte alls sitta vid datorn.
 
Vi har mest tagit det lugnt sen senast i alla fall.
I fredags var jag på bio med Christine och såg "Mig äger ingen". Den var jättebra, men som väntat väldigt tung. Det kom några tårar kan jag säga! Trodde dock att den skulle vara ännu värre, så det var ändå skönt att det gick så bra som det gjorde!
Jag var även på stan en sväng med Ashley på dagen på fredagen och gjorde lite mellandags-fynd. En topp till nyårsafton blev det till mig och sedan var resten till Meja. Hittade lite byxor och tröjor i lite större storlek så hon har något att växa i.
 

Lite mys på jludagen med en tidning i soffan.
 
Igår kväll så bestämde jag mig för att använda två av mina julklappar för första gången. Fick en symaskin från min snälla svärfamilj och en jättebra sy-box (eller vad man kallar det) där jag kan förvara allt som man kan behöva ha när man ska sy.
Det tog ett bra tag för mig att trä maskinen, det var ett tag sedan senast!
När jag sedan skulle sy så gick det hyfsat. Men dock ville undertråden trassla ihop sig flera gånger och övertråden hoppade ur nålen. Vet inte riktigt vad jag gjorde för fel, om jag tog för täta stygn (?), eller om jag trädde den konstigt på något sätt.
Får nog ta hjälp av min duktiga mamma, så jag får någon ordning på det här!
 
Den fina symaskinen och förvaringsboxen!
 

God Jul!

Här har vi haft en riktigt mysig julafton hos storebrorsan och hans familj. Barnen lekte, vi åt god mat och såklart en massa paket till barnen. Det enda som kunde varit bättre var vädret, då det ösregnade hela dagen. Men det gjorde inte så mycket eftersom vi var inne hela dagen.
Meja har fått så himla många bra julklappar och hon kan inte vara mer nöjd!
Nu ska vi spendera resten av dagen med att leka med dom och bara mysa!
 
God Jul på er alla!