Ny pall

Förresten så blev vi med ny pall igår! Har letat ett litet tag efter en pall till hallen, då den vi hade inte var sådär jättesnygg (en grön i plast från Ikea). Hittade till slut den här på blocket och den fick det bli!
 
Meja gillar den mycket i alla fall!
 
Såhär lycklig blev hon när hon fick provsitta den!
 
 

Min tur..

Den här veckan var det tydligen min tur att bli sjuk. Det började i måndags, när jag kom hem efter jobbet på kvällen, med halsont. Det blev värre över natten och på tisdagen kände jag mig riktigt risig. Fick iaf släppt av Meja hos dagmamman och kom tillbaka hem och ramlade ner i soffan. Tog tempen, och visst hade jag fått feber! Jag sov nästan hela dagen och gick sen och lade mig tidigt på kvällen. Kände mig lite bättre igår, men ändå känner jag mig inte såpass frisk så att jag har ork att jobba idag. Känner mig yr och matt och när jag är uppe och får väldigt fort blodtrycksfall. Har fortfarande ont i halsen och har även dragit på mig en rethosta. Det är riktigt synd om mig som ni kanske märker!
 
Anton fick ju influensan för några veckor sen och nu var det min tur. Jag håller verkligen alla tummar och tår att Meja slipper bli smittad. Det gör så ont i hjärtat att se sin älskling må dåligt!
 
Vi fick i alla fall en pumpa av Ashley och Fredrik i lördags och igår när jag kände att jag hade liite energi över så gjorde Meja och jag en tjusig Halloween lykta av den. Det var den första som jag någonsin gjort, så jag känner mig i alla fall hyfsat nöjd med resultatet!
 

Har ni sett en tjusigare pumpa-lykta någon gång?
 
 

Barnvakter

Idag har Anton och jag redan hunnit med att vara barnvakter till lilla Zander. Elahe behövde lite pluggtid och vi tog oss gärna an Zander under tiden. Barnen hade jättekul och busade tills dom blev helt svettiga, och samma blev det för Anton och mig!
Meja och Zander fick även ätit lite lunch innan Elahe tog med en väldigt trött Zander hem igen. Meja var även hon supertrött efter allt stojande och somnade på två sekunder.
 
Ikväll får vi finbesök av Ashley och Fidde, som väntar barn i januari! Vi har inte hunnit träffas sen kräftskivan i september och jag gissar att Ashleys mage växt en hel del sen dess! Det kommer nog bli en hel del graviditets och bebissnack, men som vanligt får vi nog  in en hel del andra roliga samtalsämnen.
 
En perfekt lördag med andra ord!