Semester

Förra söndagen var det äntligen dags för oss att åka upp till Stockholm-Vallentuna för att hälsa på Antons storebror Martin, hans fru Lisa och deras underbara ungar Siri och Elly. Det var första gången vi träffade Elly då hon bara är snart två månader och Siri hade vi inte träffat sen i somras uppe i Ö-vik.
Vi hade med andra ord massor att ta igen och vi hittade på massor med saker.
Meja och Siri lekte mycket men hade såklart en hel del duster om leksakerna. Något som är säkert är att de hade jättekul och tyckte att det var väldigt tråkigt att skiljas åt när vi skulle åka hem i söndags.
 
Här kommer lite bilder från våran lilla semester!
 

Meja och Siri blåste såpbubblor på verandan.
 

Meja fick äntligen hålla lilla Elly!
 

Och jag med!
 

De lekte och lekte!
 

Vi åkte även till en 4-H Gård för att titta på djuren. Fåren och Lammen var helt klart roligast!
 

Vi fick inte bara slappa, utan även hjälpa till att plantera häck!

Tittut!
  

De fina kusinerna med farmor!
 
Det blev i alla fall jättebra tillslut efter många timmars arbete!
 

Den är min!

Igår var jag och köpte min fina klänning som jag ska ha på bröllopet, på Design Only i Nordstan. Det var en av mina mammavänner som jobbar där, och som berättade att de hade dessa klänningarna. Så jag tog mig en tur dit och de hade då en kvar i xs som passade!
Hon var även snäll och gav mig 10% rabatt! Det kan inte bli bättre!
Nu ska jag bara hitta skor med!
 
Färgerna är mycket ljusare i verkligheten. Men det var lite svårt att få till när det är så tråkigt väder ute!

Bästa hjälpredan!

Äntligen onsdag igen och Meja o jag har haft en mysig förmiddag tillsammans. Vi tog det först väldigt lugnt och åt frukost och hade nog inte klätt på oss förrän runt 10-tiden. efter en stund bestämde vi oss för att gå ut och leka lite och samtidigt passa på att slänga lite skräp.
Meja tyckte att det var superkul att slänga skräp och hjälpte till jättemycket. Man får verkligen passa på att låta henne hjälpa till nu när hon vill, för snart är det nog tvärtom!
 
Vi tog även en runda förbi min frisör för att köpa en inpackning som hon hade lagt undan till mig och bokade en tid för ett litet besök den 10 maj, så jag är fin i håret till bröllopet som är veckan efter. Åh vad jag längtar till bröllopet! Det kommer bli sjukt kul!
 
Nu ska jag strax passa på att äta lite och i eftermiddag blir det ett tandläkarbesök och även ett utvecklingssamtal för Mejas del.
 
Min lilla hjälpreda som var så duktig på att sortera skräpet!