Brio smile

Sen jag fick reda på att jag är gravid har jag i princip funderat på nästa barnvagn. Jag är ju lite av en barnvagnsnörd och älskar att leta efter och jämföra olika vagnar.
 
Det tog dock inte speciellt lång tid innan jag fastnade för Brio smile. Jag har nästan bara hört bra saker om den och den blir väldigt liten ihopfälld, vilket är ett klart plus då jag har en liten Mazda 323 som jag har tänkt använda även under mammaledigheten när vi ska på lite längre turer.
Den fungerar bra att köra på alla typer av underlag även grus och snö, vilket är perfekt för oss då jag har tänkt att promenera genom skogen till dagmamman även under vinterhalvåret (vi får väl se hur det blir med det ;) ).
Det är även viktigt att den funderar bra tillsammans med en ståbräda, så Meja kan stå om hon inte orkar gå, och Buggy Boards ståbräda ska vara perfekt till den. Jag har tittat på bilder och sett hur barn i Mejas ålder står på den, och det finns gott om plats!
Så med andra ord, den känns som den ultimata vagnen för oss!
 
Jag har kikat runt lite på Blocket och barnvagnssidor på facebook efter bättre begagnade vagnar men har inte vågat köpa innan ultraljudet. Så efter att allt såg bra ut så slog jag till på en annons på Facebook där en fin Smile i 2014 års modell såldes relativt billigt!
Åkte såklart och hämtade den så fort som möjligt och nu står den i vårat förråd och väntar på bebis!
 
 
 
Taggar: Barnvagn, Brio, Briosmile, Smile;

Bebis!

Idag kom äntligen dagen som vi gått och väntat på lääänge! Nämligen dagen då vi äntligen fick se våran lilla plutt som ligger och spratlar i min mage!
Meja ska nämligen bli storasyster i slutet på september och vi kan inte vara lyckligare!
Allt såg jättefint ut och vi tror att vi vet könet, men vi väntar liite med att gå ut med det offentligt tills vi hunnit informera våra nära!
 
Tiden har sprungit fram, fast det känns som en evighet när man tittar framåt. Men varje vecka går i superfart så det är egentligen inte alls långt kvar tills våran lilla plutt kommer ut till oss! Som vi längtar!
 
Enligt ultraljudet är jag i vecka 17+6 idag (jag som trodde att jag skulle gå in i vecka 20), så jag blev tillbakaflyttad 8 dagar. Det gör ju inget alls, men man blir ju glad för varje vecka som är avklarad och ju närmare man kommer bf. Men huvudsaken är att våran älskling mår bra, så nu kan vi bara njuta av tiden som är kvar!
 
Bild på magen från igår, vecka 18.
Taggar: 19weeks, Gravid, Lillasyster, Preggo, Pregnant, RUL, Storasyster, Ultaljud, vecka19;

Netto!

En affär som nog inte många kan tänka sig att har något fint i inredningsväg är nog Netto. Inredning är liksom inte det första man tänker på när man ser affären, men oj vad skenet kan bedra!
Jag har börjat följa dom på Instagram och varje vecka kommer det in massor med fina saker. Denna veckan visste jag att dom skulle ha solcellslampor som man kan hänga på väggen, vilket skulle vara perfekt till våran altan.
Så jag tog mig en tripp dit och blev inte besviken!
De hade även kvar mycket från tidigare veckor som jag var lite ledsen över att jag hade missat! Så var mycket nöjd över mitt besök!
 

Jag är nog mest nöjd över skålarna! Så jäkla snygga!!
 
Taggar: Decorating, Fynd, Hem, Hus, Inredning, Lampor, Netto, Tavla;