Magen vecka 36

Nu när Meja har somnat och jag sitter på min plats i soffan så tänkte jag passa på att lägga upp veckans magbild! 
När jag tittar på bilden från förra veckan så ser skillnaden helt enorm ut, men måste lite ha att göra med på vilekt avstånd Anton tog bilden (den får ju knappt plats på den här bilden!). Den är oavsett stor, rund och innehåller en bebis som sällan vill vara still. Nu börjar faktiskt längtan sätta in ordentligt! 
Vem är du? Hur ser du ut? Kommer du se ut som en kopia av din storasyster som jag tror eller kan du möjligtvis fått några drag från din pappa?
 
Det återstår tyvärr troligtvis några veckor till innan vi vet. Men snart så!
 
 

Beställningen från Jollyroom

Precis när jag skulle lämna av Meja hos dagmamman så fick jag det efterlängtade sms:et från Jollyroom där det stod att beställningen var klar att hämtas. Så efter att jag hade hämtat ett spetstyg hos mamma (ni får se sen vad det ska vara till) och handlat mat, åkte jag direkt och hämtade ut paketet. Det var ett ganska stort och avlångt paket och en påse med lite mindre grejer.
 
De flesta av sakerna var till vaggan, som jag har satt upp nu under dagen, och det får ni se sen när jag får hjälp med att flytta in det i sovrummet. Jag känner mig väldigt nöjd kan jag i alla fall säga, M kommer förhoppningsvis sova väldigt gott där i.
De andra två sakerna som fanns i påsen var ett litet paket med mat-leksaker till Meja och en mjuk och gosig gallerfilt till M som jag tänkte ta med till BB.
 
Gallerfilten är från BabyDan och var väldigt mjuk och go!
 

Dålig natt

Den här natten har jag sprungit upp och ner mer än vanligt och mitt nässpraysberoende har gjort sig till känna mer än vanligt. Jag har sovit max en timma i sträck innan jag vaknat av en eller annan anledning. Dessutom vaknade jag som vanligt av Antons väckarklocka vid 05:20 och hann sedan inte somna om innan Meja ville gå upp vid 06.
Allt detta tillsammans känns kan jag lova! Mitt huvud känns som bly och jag är illamående och har inte ork till att göra något. Precis som det brukar kännas för mig vid stor sömnbrist.
 
Idag hade jag tänkt göra ett flertal ärenden. Men jag tror inte att jag har energi till mer än det som jag måste, nämligen handla mat!
 
Jag ska ju även lägga upp dagens magbild idag, men jag glömde tyvärr av att säga till min fotograf (Anton) att ta bild igår, så den får komma upp ikväll istället. Hoppas att ni överlever dagen ändå!