Äntligen sommar!

Idag anlände äntligen sommaren till Göteborg! Som vi har längtat! 
Jag har spenderat en stor del av dagen utomhus och när Meja kom hem så badade hon i poolen själv en stund innan grannpojken Alexander kom och badade med henne han med. 
Sedan har dem lekt nästan hela kvällen och har haft väldigt roligt, både inne och utomhus tills Meja blev trött och ville gå in och lägga sig. 
 
 
 
Jag har spenderat en stor del av kvällen med att förbereda inför imorgon då vi ska ta en sväng till stranden med Elahe och Zander. Det krävs en hel del förberedelser när man ska hitta på något sådant med Meja för att det ska bli så bra för henne som möjligt.
 
Därför har jag bakat kakor, förberett matlådor med diverse plockmat som hon kan gilla, köpt en rejäl kyllåda så maten håller sig hela dagen och skrivit en lång lista så att jag inte glömmer något.
Vi tar även med oss en sockerfri glass till Meja så jag hoppas innerligt att kiosken har en frys som vi kan låna, annars lär den smälta på en liten stund. Det brukar inte vara något problem. Så vi hoppas att det går lika bra denna gången!
 
 
 
Nu får jag ta och raka mina ludna ben som jag inte orkat med än i år! Yay!
 
 

Magen vecka 27

Glömde av att det var måndag och dags att visa magen för vecka 27! Växer gör den helt klart i alla fall!
 
 
 

Sjukskrivning

Känns bra att kunna komma med lite goda nyheter såhär en måndag! Läkaren som jag träffade var vettig och lyssnade på mig, och sjukskrev mig därför denna veckan. Sedan ska jag till mvc på måndag och blir förhoppningsvis sjukskriven längre då.
Jag har funderat på om min sjukdom kan ha med min yrsel under graviditeten att göra då mitt blodtryck ändå varit ok hela tiden. Hon frågade om jag tagit prover på ämnesomsättningen och det gjordes ju i början. Men Glut1 syns ju inte genom sådana prover, så det kan ju vara så att kroppen har ännu svårare att ta upp glukosen under graviditeten än annars.
Får prata med mvc läkaren om detta på måndag med!
 
Hon sa i alla fall till mig att ta det lugnt och vila denna veckan och låta Meja gå kvar hos dagmamman. Så jag får väl göra det, fast jag gärna haft min lilla skrutt hemma med mig. Men jag får ta och lyssna på kroppen och läkaren så att det inte blir ännu värre!
 
Nu ska jag lägga mig i soffan med en fruktskål och titta på någon gammal film som vi har i lådan.