Minna 9 månader

Igår blev alltså Minna 9 månader! Hur kan tiden ha gått så otroligt fort? Hon var ju en liten plutt alldeles nyss!

Hon växer så det knakar hela tiden och jag skulle tro att hon är uppe på 9500g ungefär, trots magsjukan.
Hon har varit väldigt mammig under denna månaden också. Vissa personer går helt okej medan andra inte går alls. Såklart beror det mycket på hur ofta hon träffar personerna, men en som alltid går bra trots att vi inte träffar personen jätte ofta är morfar. Han har varit väldigt populär ända från början. 


Under denna månaden har hon inte bara fått en tand till utan två. Så nu har hon åtta tänder! 
Hon har även påbörjat sitt krypande genom att sakta men säkert trycka sig framåt med tårna. Så snart har nog vi en tjej som snabbt tar sig fram över golvet!

Något som hon också kommit på att är roligt är att gå när vi håller henne i händerna. Hon tar små, små söta steg. Det är otroligt gulligt och väldigt ostadigt. Hon kan även stå stilla och hålla oss i en hand om hon koncentrerar sig. 

Musik är något som hon gillar också och det är väldigt roligt att dansa loss. Vi får se om hon blir lika duktig som Meja! 
Hon fick dessutom  ett eget piano i tisdags som hon tycker är väldigt roligt att banka på! 


Gåstolen är fortfarande en favorit men desto duktigare hon blir på att krypa ju mer kommer den glömmas bort och vi kommer nog få börja barnsäkra väldigt snart!

Denna veckan har hon även börjat äta mycket bättre igen och det har till och med gått att få i henne några skedar av hemmagjord mat- puré. Hoppas att detta är vändningen!

Nu går vi in i Minnas tionde månad och under den ska vi bland annat äntligen åka upp till släkten i Ö-vik igen! Jippie!

Bruttan som nu mer vägrar vara still på kort!

Kommentera inlägget här :