Kalas!

Onsdag och idag har Meja haft sin kompis Michael här i några timmar. De lekte och hade det roligt i ett par timmar, men vid 14 var det dags för oss att börja göra oss iordning inför eftermiddagens kalas.
Min storebror fyller nämligen år så strax bär det av mot Skepplanda.

Såhär ser jag ut med en klänning från Lindex. 


Nytt till vardagsrummet

Efter en midsommar som blev inställd så tog vi igen det igår med Asley o co. Vi åt grillat kött, hemmagjord potatissallad och lite cheesecake på det! Ett fint avslut på en väldigt bra helg! 

Från det ena till det andra, så har jag ju hållt på med lite olika projekt här i hemmet och mitt nuvarande är vardagsrummet. Jag letar som en tok efter en ny tv-bänk och under tiden passar jag på att fixa lite med olika detaljer och försöker få in lite mer blått så att min vackra lampa passar in lite bättre.

Jag har funderat lite på att byta ut ryamattan då den är lite liten och jag tycker att det är snyggt när mattan även går under soffan. 
Så när jag hittade till en sida som heter rugvista.com och deras stora matt-outlet så slog jag till på en jättefin orientalisk matta i blått och naturvit/beige.

Här får ni en lite sneak a peak på den. Resten visar jag när jag har pyntat färdigt den delen av vardagsrummet! 

Midsommar

Våran midsommar var tänkt att vi skulle fira lugnt och stillsamt med Ashley, Fidde och Grace. Så när jag vaknade upp på morgonen och hade fått ett meddelande där det stod att Grace hade fått feber så fick jag genast tänka ut vad vi skulle kunna göra istället.
Jag visste att min mamma och pappa skulle ha mina farbröder med fruar och min farmor på besök i stugan, så jag hörde med henne om de möjligtvis fanns plats för oss med, och det fanns det.
 
Så det var bara att packa väskan med allt som vi kan tänkas behöva för en natt borta och åka upp till Mjörn innan alla bilar kom ut på vägarna.
Det var knappt någon trafik alls och vi var framme tidigt på förmiddagen och sedan tog vi det lugnt och skönt innan gästerna kom och innan det var dags att gå till ängen för lite dans runt midsommarstången och lite annat roligt för barnen.
 
En bild innan dansen. Solen lyste väldigt starkt därav klisandet!
 
 En närmare bild på Mejas klänning från Lindex. Så fin!
 
 Minnas klänning är från Cubus, hon var inte jätte nöjd över att sitta där i vagnen.
 
 Nästan alla samlade. Mamma och min ena farbrors fru var dock i köket vid fototillfället.
 
 Gubbarna fick lira lite fotboll med Meja efter maten.
 
Vi satt sedan på mammas och pappas uteplats till sent på kvällen, åt, pratade och hade väldigt trevligt.
Minna lade sig i vanlig tid men Meja fick vara uppe till 21:30 innan hon somnade i överslafen på våningssängen.
När det blev för kallt för att sitta ute gick vi in för att spela lite spel och tillslut ramlade vi i säng vid 01-tiden. Väldigt sent för att vara mig!
 
Idag har vi haft en mysig dag uppe i stugan och efter lunchen åkte vi hemåt. Nu ska vi bara ha en härlig dag här hemma tillsammans!