En tur till Mjörn

Efter en väldigt stillsam vecka med ryggproblem för Anton och bara några turer iväg för mig och barnen och ett litet arbetspass i fredgas kväll så bestämde vi oss för att åka upp till sommarstugan på Mjörn igår.
Det var lite sent planerat så vi var inte där förrän runt 14:30, men vi stannade i alla fall till strax inann 20. Så vi hann vara där i ett par timmar i alla fall.
 
Solen sken när vi kom upp, men som vanligt när vi är där, så kom molnen bara efter en liten stund och stannade tills strax efter att vi hade åkt. Jag förstår inte varför vi alltid lyckas komma dit när det är molnigt! Det slår aldrig fel!
Vi hade dock en mysig dag i alla fall och Meja lekte och grejade mest hela tiden.
Minna sov dock lite dåligt på dagen och fick därför sova i vagnen en stund på eftermiddagen istället.
Jag hade hoppats att hon skulle vara pigg och glad när hon vaknade. Men icke! Hon ville bara bli buren och gnällde till och från tills vi åkte hem, och skrek sen hela vägen i bilen tills vi kom fram och sedan somnade hon ganska omgående i sängen här hemma. Hon är en riktigt knasboll den där Minna!
 
Vi hade en mysig kväll i soffan när vi kom hem, men natten till idag var dock inte lika mysig.
Meja ropade efter mig vid 02:30, strax efter att jag hade varit uppe och matat Minna, och sade att hon mådde illa.
Hon fick gå upp och testa om hon kunde kräkas i toaletten men det kom inget, så hon gick och lade sig igen.
Efter ungefär 20 min hörde jag ett otrevligt ljud från hennes rum och hon hade kräkts.
Stor och duktig som hon är så lyckades hon pricka hinken iaf, men fy vad synd det var om henne! Hon kräktes ytterligare 4 gånger fram till 05:30 och sedan dess har hon sovit största delen av tiden.
Det är så hemskt att se sina små må så dåligt, men än så länge har ketonerna legat bra och jag hoppas att det fortsätter att ligga så och att hon kan få i sig lite mer mat sedan så att vi slipper besöka Östra sjukhuset idag.
 
Två bilder på mina fina tjejer från igår.
 
 

Kommentera inlägget här :