Söndag

Hej på er! Här kommer en liten uppdatering från den senaste tiden då jag som vanligt är väldigt dålig på att berätta vad vi pysslar med.
Denna veckan har varit ganska lugn och skön. Vi fick besök av min fina granne Annika och hennes son Liam i måndags. Minna och Liam grejade på Mejas rum och var så söta tillsammans. Liam är ungefär sex månader äldre än Minna, och det märks ju tydligt. Det ska bli kul att se dem när de blir äldre och kan leka tillsammans på riktigt, istället för att bara ta varandras grejer.
 
 
 
I tisdags och onsdags hade jag Meja hemma och vi fick besök av hennes kompis Michael. De lekte länge och väl utan problem. Det är så skönt att de alltid har så roligt ihop, och nästan ännu roligare att han har superfina föräldrar. Det underlättar så mycket om man kommer överens om barnens, kompisars föräldrar, och det gör vi verkligen! Fantastiskt roligt!
På onsdagen var det som vanligt dags för simskolan och Meja är verkligen superduktig. Hon gör som läraren säger hela tiden och är inte det minsta rädd över att få ansiktet under ytan. Så skönt!
 
Mysmorgon med min stora!
Såklart fixade vi även årets Pumpa i veckan! Meja var riktigt duktig på att karva ut all gojs.
 
I torsdags var det dags för barnkalas igen. Ännu en av Minnas kompisar har fyllt ett och det var vi såklart tvugna att fira. Vi var hemma hos Léon och lekte, åt och klappade på en av deras hundar. Minna var väldigt skeptisk och ville inte riktigt klappa honom även om hon var nära ett tag.
 
Redo för kalas!
 
På fredag morgon var det min tur att gå upp i ottan medan Anton kunde ligga kvar. Jag skulle nämligen åka in till stan och göra ett intagningsprov för en utbildning. Det kändes ok, så nu får jag vänta och se om jag blir kallad till intervju med.
 
Igår var det lördag och höststäddag. Meja var ute och hjälpte Anton på morgonen och sedan gick jag ut och krattade lite. Det anordnades en löptävling för barnen, men Meja ville inte vara med. Som tur är fick hon en medalj ändå! Vissa har det bra!
 
Meja med sin medalj.
 
På eftermiddagen skjutsade jag barnen till mormor och morfar då de skulle sova där och när jag kom hem var det dags för mig att göra mig iordning inför kvällens Halloweenfest. Ashley fyllde 30 och det skulle såklart firas med maskerad. Temat var Trollkarlen från Oz och jag klädde ut mig till "Wicked wich of the West".
Det var en väldigt trevlig kväll och skönt att vara lite barnlediga med.
 
Jag försökte göra mig så ful som möjligt och jag tycker ändå att jag lyckades ganska bra! ;)
 
Idag tar vi det bara lugnt och gör bara det vi måste. Skönt med en lugn dag!
 
 
 
 

Minnas rum

Nu är det på tiden att jag visar Minnas rum! DDet rummet har jag planerat sen jag upptäckte att hon låg i magen ungefär. Jag började handla på mig saker någon gång tidigt i våras och sedan har det fyllts på mer och mer.
På väggarna valde jag en harlequin tapet från Decorama. Jag var först inne på en väldigt ljus från Sandbergs eller en vid namn Harlequin från Ferm Living . Men båda är väldigt dyra och jag var inte sugen på att betala nästan 700:- per rulle när det skulle vara i ett helt rum så jag letade intensivt efter en billigare variant. Så plötsligt,  som sänds från ovan kom en i personalen på Tapetgalleriet och berättade att de snart skulle få in en ny kollektion från Decorama med likadant mönster för endast 249:- rullen. Tänk vad tur man kan ha ibland! Den ser så gott som likadan ut som Ferm livings för nästan 1/3 av priset!

När jag väl bestämt färg på tapeten till väggarna, turkos, så skulle självklart Mejas gamla nallebyrå också målas i denna färg med ljusrosa harlequin mönster på. Jag köpte en schablon av en tjej på Facebook och sedan gick det väldigt smidigt att få till ett fint mönster på ovansidan. 
Jag är supernöjd med hela rummet även om det inte är helt färdigpysslat än!

Nog med text nu! Här kommer bilderna på rummet!

Glovet är Drivved från Rusta. Här är en av de första bilderna på rummet där golvet syns.

Byrån mmed knoppar från nillashandelsbod.se

Tavla från Mrsmighetto och Nerman 

Den fantastiskt vackra dockan fick Minna av farmor. Den står upplyst av slingan som jag köpte till Mejas rum en gång i tiden men som inte blev använd.

I hörnet bredvid skåpet hänger hyllan från Alice and fox och där kommer diverse fint få stå och se vackert ut.

Sängen med lluftballong-lampan som bara är prydnad och vimpeln som min duktiga svägerska Lisa gjort. Hushyllorna från Netto har jag inte hunnit fylla än.
Renovering Kontor

Renoveringen av kontoret var det vi började med. Anton och hans pappa höll ett bra tempo och på måndagen var det helt inrett och klart. 
Vi är supernöjda!

Vi börjar med före-bilderna. Och efter, en viss skillnad!