Feng shui och fredagsmys

Igår var det dags för min fina mamma och jag att gå på en föreläsning om Feng shui och inredning som bloggaren Addsimplicity höll i. Det var jätte intressant och jag har lärt mig mer om denna lära. Min mamma är en hejare på detta och har lärt mig en del, så nu har jag fått lite information från annat håll med. En rolig och mysig kväll med min kära mor! <3

Hade på mig en klänning som jag hittade på klädbytardagen får två veckor sedan. Är så sjukt nöjd med den. Tycker att den är otroligt snygg och passade mig väldigt bra!

Här har det nu gått och blivit fredagkväll  och barnen ligger i sina sängar. Jag har hunnit med lite ärenden idag och bland annat köpt och beställt tapeter så i nästa vecka har vi tapeterna till alla rummen här hemma. 
När tapeten från Boråstapeters kollektion Falsterbo II har kommit så får ni se vad jag har valt för tapeter och var de ska sitta! Det ska bli såå kul!

Nu blir det lite fredagsmys och troligtvis en ganska tidig kväll. Imorgon ska Meja och jag på Kärra barnmarknad. Hoppas att vi kan hitta en overall till Meja i bra skick och till ett bra pris!
Hoppas ni får en mysig kväll! 

Har tänt lite ljus här för andra gången denna veckan. Hösten är verkligen här!

Barnkalas, Olycksfall och en massa annat

I måndags var det dags för dagen som Minna såklart längtat till sedan hon föddes. Hennes första barnkalas!
Alla vännerna med mammor var där och det var fullt ös från början till slut. Hon fick massor av fina presenter, trots att vi kommit överens om att inte köpa till varandra, de är alldeles för snälla allihop!
Hon fick ett flertal böcker, superfina kläder och en lära-gå-vagn!
Barnen lekte, åt och busade medan vi sprang efter barnen, pratade och fikade, det blev en jättemysig dag!
 
Minna och jag redo för kalas!
 
 En suddig bild blev resultatet när jag försökte föreviga Ceylons bus! <3
 
 De superfina presenterna! Tack alla fina! <3
 
Efter måndagens kalas behövde Minna och jag vila upp oss igår. Så vi tog en lugn förmiddag, gjorde lite ärenden efter första vilan och vilade sedan lite till! På kvällen var det dags för andra delen av Olycksfall-kursen och nu är vi alltså klara och är redo att hjälpa vid krissituationer ute i livet!
 
 
Idag är det ju onsdag igen och efter lunch ska Meja iväg på sin simskola. Vi kommer inte hinna mer än hem och slänga i oss lite mellanmål för att sedan åka till BVC för att Minna ska få sitt ettårs vaccin.
Hoppas att hon mår bra efter inte blir för påverkad av det.
Hoppas att ni alla få en fin dag!
 

Snart 1-år

Igår plingade det till i mobilen och Felicia hade skickat en länk med bilderna från fotograferingen. Både jag och Anton sprang till datorn (jag hann först), för att titta på bilderna.
Resultatet var åter igen över förväntan. Oj vad fina bilder det var! Tänk vad duktig hon är Photobyfeliciajohansson!
Jag valde åtta bilder denna gången och känner mig supernöjd.
Vi får väl se vilka som blir inramade och om någon kanske till och med görs till en canvas! 
Här får ni se några av bilderna! 

Favoriten! 

Tårtan som hon inte riktigt vågade röra!

Tyll!