Hemma!

Igår kom vi hem efter en underbar vistelse i Örnsköldsvik! Vädret var med oss i två veckor och de blev mycket sol, bad och fikande!
Sista veckan blev det dock sämre, men då spenderade vi tiden på Loppisar och försökte hitta på annat inomhus istället.
Igår blev det dags att åka hem igen och Meja som började längta hem var väldigt exalterad. Dock varade inte glädjen sådär väldigt länge då hon började sakna farmor nästan så fort vi kom hem. Det verkar i alla fall vara lite bättre idag och hon leker för fullt med sina leksaker medan Minna och Anton vilar.
 
Jag själv har fixat med lite grejer som behövde ordnas och ska strax fortsätta lite till. Det blir ju en del som behöver göras när man varit hemifrån så länge!
 
Här kommer i alla fall lite bilder från våran semester i Örnsköldsvik.
 
Stugan ligger ju så fint vid den lilla sjön!
 
 En selfie på stranden!
 
 Minna trivdes bra!
 
 Hon har även fått smak för farmors lchf-glassar. Det finns inget godare och hon blir helt galen när hon ser att Meja äter det.
 
 Meja och Siri, bästa vänner! <3
 
 Meja på utsiktsplatsen när solen började gå ner.
 
 Det badades massor och Minna tyckte att det var jätte härligt att gå runt i vattnet trots att det bara låg runt 22 grader största delen av tiden. Meja är riktigt modig hon med och vågade doppa huvudet under vattnet flera gånger!
 
 Sista eftermiddagen plockade jag blåbär till en blåbärspaj som jag gjorde senare på kvällen. Det finns verkligen mängder av blåbär runt stugan och nere vid sjön. Mums!

Kommentera inlägget här :