Vecka 41

Nej men det här är ju så roligt så vi kan väl lika gärna fortsätta in i vecka 41! Jag har väl inte så mycket att skriva om den här veckan egentligen mer än att jag är super trött och super less nu! Vill bara sova igenom hela dagarna, men idag har jag min stora guldklimp hemma, så då får man försöka vara lite aktiv och hitta på saker.
 
Som tur är har hon nöjt sig med att spendera förmiddagen i soffan med mig + att hon sov hela natten från 19-08 i sin säng utan ett ljud! Helt underbart! Synd att en annan blir störd av diverse och ändå inte sover speciellt bra. Men det är ju bara att leva med det!
 
Åh vad skönt det ska bli sen att kunna vända sig om i sängen utan att behöva vakna först och halvt hoppa, halvt glida runt för att försöka få till det så smärtfritt som möjligt! Det längtar jag något otroligt efter!
 
Ikväll ska vi i alla fall på föräldramöte hos dagmamman och blir som vanligt bjudna på hennes underbara mat och bakverk! Det ser jag fram emot!
 
 

Dagen med stort D

Jaha, här sitter jag på den efterlängtade dagen som vi räknat ner till sen ultaljudet i april. Bebis har det kalas där inne och verkar inte ha några planer på att ta sig ut alls.
Jag själv mår som vanligt, bara mycket tröttare idag. Vi har nämligen en helt fantastisk natt bakom oss, för att vara lite ironisk.
Jag hade svårt att somna och sprang upp flera gånger mellan 22-02. Vid 02 vaknade Meja och ville komma in och ligga hos oss som hon gjort de senaste nätterna. Anton och jag tycker att det är lite jobbigt att sova med henne mellan oss, så jag försökte få henne att somna om i sin säng. Det gick sådär! Efter 1½ timma gav jag upp och vi gick och lade oss i våran säng ändå eftersom hon inte kunde komma till ro. Jag funderar på om hon känner av att bebis snart ska komma och funderar över det. Vi har berättat att det kan hända att vi åker på natten och att mormor kommer i så fall. Så det kan ju vara så att hon är lite orolig på grund av det.
 
Dock kunde hon inte komma till ro där heller utan låg och snurrade och grejade läänge till. Hon somnade inte förrän runt strax efter 06 och då kunde äntligen jag få sova jag med. Sen sov vi till klockan ringde vid 08-tiden och jag var super trött. Som tur är var Meja pigg och ville gärna gå till dagmamman trots att hon varit vaken så mycket under natten.
 
Så efter jag hade lämnat henne kunde jag åka hem och sova lite jag med. Det var otroligt skönt, men jag är fortfarande väldigt trött! Så det känns faktiskt skönt att bebis inte ville komma ut idag. Det hade jag aldrig orkat med efter en sådan här natt! Hoppas att det blir bättre framöver. Jag skulle verkligen behöva sova innan bebis kommer och håller en vaken hela natten!
 
 

Magen vecka 40

Dags att visa magen då det åter igen har blivit måndag! Detta är förhoppningsvis sista veckobilden. Men vi får väl se! Nu börjar jag ändå känna mig ganska avslappnad kring att gå över tiden. Oavsett om jag går över två veckor så kommer ju bebisen vara här väldigt snart, med tanke på hur fort veckorna går!
Tänkte visa lite bilder från hur magen har växt under graviditeten nu när vi kommit såhär långt!
 
En suddig bild från vecka 10, vilken liten minimage!
 
 I vecka 20 hade den rundat på sig en del, även om den fortfarande var gansa nätt.
 
Vecka 30 och jag hade fått en rejäl kula som började bli ganska tung att bära runt på.
 
Och nu i vecka 40 ser den ut såhär! Ganska rejäl om jag får säga det själv! Nu kan den väl ändå inte växa så mycket mer!
 
Idag känner jag mig lite piggare än vanligt i huvudet då jag gick och lade mig vid 21:30 igår, men smärtan som jag gått med sedan förra måndagen gör ändå att jag inte kan göra något speciellt. Jag hade så gärna gått ut och gått en stund då vädret är helt underbart. Men jag får nog lyssna på kroppen så att det inte blir ännu värre.
Frågan är vad jag ska hitta på istället för att fördriva denna måndag! Tvätta och sådant kul kanske....