Nöjd!

Är nyss hemkommen från frisören och har satt en smet kokostoppar på svällning. Vi ska alldeles strax på kalas till min kusin Lena som fyller år på måndag, så jag och Meja får ta med oss eget fika.
Det var otroligt skönt att få gå till frisören idag! Som jag har längtat! Min duktiga frisör Emma förstod ganska omgående vad jag ville göra och lade in en toning i håret och sparade en del ljusa slingor så att det skulle bli lite olika färgskiftningar i håret. Hon färgade även och noppade mina ögonbryn så att det skulle bli mer enhetligt.
 
Såhär blev resultatet!
 
Bilder som Emma tog före och efter, en viss skillnad kanske?

En bild som jag tog när jag kom hem! Nöjd tjej!
 

Hårfärg

På lördag ska jag äntligen gå till frisören igen, efter att inte ha varit där sen i april! Gud vad jag och mitt svinto-hår har längtat!
Nu när det börjar bli höst igen känner jag för att göra håret lite mörkare. Riktigt hur mörkt har jag inte bestämt än, men lite åt det bruna hållet, fast inte brunt-brunt om ni förstår!
Här har jag hittat lite bilder på tjejer som jag tycker har en fin hårfärg.
 
Jessica Alba! Alltid lika snygg! Dock vet jag inte hur glad min
frisör blir om jag visar en bild på henne! Kan ju ge lite
prestationsångest!
 Vackra bloggerskan Stina-Lee har en jättefin färg på den här bilden.
Lite mörkare än Albas och faktiskt lite snyggare!
 

Här har vi en ännu brunare variant. Dock fortfarande ljust och lite åt det mörkblonda hållet.
Jättefint, men vet inte om det är på gränsen till för brunt!
Som ni märker har jag lite beslutsångest och ni får gärna hjälpa mig med vilken färg som ni tycker var finast!
 

Promenad & Lek

Onsdagar ska spenderas på bästa sätt, så därför blev det en promenad med Caroline och Devin till 4-H gården i förmiddags.
Meja var helt lycklig över alla djuren och sprang omkring och pekade på allt och alla. Efter att vi hade tittat på alla djuren så promenerade vi hem till Caroline och Devin så att barnen kunde leka lite. Meja brukar alltid vara lite bossig när det är mindre barn med, men idag lekte dom jättebra! Nu går det dessutom superfort för Devin som nyss lärt sig krypa! Vad alla växer upp alldeles för fort!
 
Strax efter 12 var det dags att bege sig hemåt så att Meja kunde äta lunch och sova. Jag har precis ätit jag med och ska fixa lite grejer innan det är dags för Meja att kliva upp igen!
 
Meja tittade på getterna som låg och gottade sig i solen.
Kappan som Meja har på sig köpt vi förra hösten, då var den lite stor, men nu passar den helt perfekt!
 

Våra underbara ungar som lekte så fint tillsammans!