Newborn

Igår fick jag äntligen bilderna från Newborn-fotograferingen som duktiga Photobyfeliciajohansson tog för snart två veckor sedan. Vi är mer än nöjda!
Så här blev resultatet!
 
 
 
 
 
 
 
Det blev ett vaket kort där hon var nöjd, resten blev sovande under de få minutrarna som hon faktiskt sov under timmarna som Felicia var här. Jag är väldigt glad att det blev några bilder i alla fall, men lite synd att vi inte fick till något när hon låg med ryggen upp.
 
 

Ugglejakt

Mejas dagmamma är med i Friluftsfrämjandet och igår var det dags för den årliga Ugglejakten som jag alltid gick som liten. Därföf var det självklart att Meja också skulle få vara med och uppleva detta! 
 
Ugglejakten går ut på att räkna reflexugglor som hänger lite här och där i skogen, räkna ihop talen som står på pappersugglor som också är uppsatta på träden samt.svara på frågor på poängpromenaden. När man gått hela rundan så avslutas det hela på den så kallade Mullängen med korvgrillning och annat gott.
 
Meja var jätte taggad innan ugglejakten och pratade inte om något annat på hela dagen. Så när det väl var dags så var hon överlycklig. Vi promenerade genom skogen med Mknna i bärselen till starten där vi mötte upp Christine, Daniel och Klara.
Meja var helt inne på att leta ugglor och ville bli klar så fort som möjligt så hon och Anton sprang långt före. Hon hann dock svara på barnfrågorna och jag är väldigt imponerad över hennes svar. Tänk att hon redan kan så mycket!
 
Minna höll sig lugn i selen under den största delen av promenaden. Men när det var en liten bit kvar så tröttnade hon och när vi kom fram till mål så fick jag snabbt ta en korv med bröd för att sedan skynda mig hem genom skogen medan de andra satt kvar vid brasan och grillade.
 
Meja var super nöjd med kvällen och sa det till Anton när de var på väg hem. Inget värmer mammahjärtat så mycket som när ens barn är nöjda och lyckliga! 
 
 

Nackspärr och hörselscreening

Hörselscreeningen i tisdags var inte lika lätt med Minna som jag minns att det var med Meja. Eftersom Minna hade varit inlagd i samband med födseln så var de tvugna att göra ett längre test med elektroder som fästs i pannan, nacken och på kinden. 
Minna var tyvärr inte alls på humör så hon skrek en del i början, så jag fick amma så att hon blev lugn. Hon är dock inte den som äter tyst utan stånkar och stönar en hel del och orsakade brus i maskinen så att örat inte blev godkänt förrän efter tredje försöket.
Det andra örat gick lite lättare, där krävdes det bara två försök! Så som tur är slipper vi åka till Sahlgrenska för att göra om det! Det var vi verkligen inte sugna på!
 
Igår var det ju onsdag igen och vi skulle ha en mysig dag tillsammans, Meja, Minna och jag. Dock blev det inte riktigt som jag hade tänkt det då jag vred huvudet på ett konstigt sätt när Meja kom in på morgonen och jag fick världens nackspärr. Kunde knappt ta mig ur sängen och höll på att svimma när jag skulle lyfta ner medicinlådan från sin hylla. 
Tanken var att vi skulle åka till bvc vid 10:30, men jag insåg tillslut att jag inte skulle fixa det, samt en dag med dessa två hemma själv, så jsg fick ringa till Anton så han kunde komma hem.
 
Nackspärren höll i sig hela dagen och sitter fortfarande i. Den vägrar ge sig! Dock gör det inte lika hysteriskt ont som igår, men ont gör det hela tiden. Hoppas det blir bättre under dagen! Gillar inte att känna mig såhär handikappad och inte kunna göra vad jag känner för.
 
Min lilla sötnos som just nu sover gott i soffan!