Sol!

Efter att det har snöat nästan varje dag som vi kom upp, var vi tacksamma för lite sol idag! Så då passade vi på att åka lite snowracer och ta en promenad i snön!
Anton tyckte även att det var dags att vända Meja framåt i vagnen nu, medans jag fortfarande tycker att det är för tidigt. Jag vill ju se min lilla skrutt när vi är ute och går! Men Anton fick i alla fall som han ville och det gick ju rätt bra att ha henne åt det hållet med. Meja satt lugnt och kikade och jag överlevde promenaden utan att kunna se henne i ögonen hela tiden.
Ja, ja.. det är väl bara att insé! Våran lilla tjej har blivit stor!
 
Imorgon är våran sista dag här, efter 1½ vecka här uppe i norrland. Vi åker inte förrän runt 23-tiden på kvällen, så vi har hela dagen här imorgon med. Så det är skönt.
Dock ska det tydligen snöa väldigt mycket imorgon, så vi känner oss lite nervösa över hur tågresan kommer att gå. Vi får hålla tummarna att vi inte blir mer än en timma försenade i alla fall!
 
Meja tyckte att det var spännande att åka snowracer.
 
 

Kommentarer :

#1: Jessica

oj har hon nöjt sig med att sitta bakåt så länge??? NL har suttit fram sen 9 månader. hon gallskrek när hon inte fick se världen haha

skriven

Kommentera inlägget här :