Meja 4 1/2 år

Idag blir min stora goding hela 4 år och sex månader! Jag kan inte riktigt förstå att tiden har gått så fort och det är nästan sjukt vad mycket som har hänt under dessa fyra år!
 
Det är väldigt sällan som jag skriver något om hennes utveckling så jag tänkte ta lite om det nu!
Hon har ju sen hennes första ord (mamma!) Varit en tjej som gillar att prata och har nästan alltid gjort det mycket och tydligt.
 
Fysiskt har hon inte alltid hängt med i sina kompisars takt och är fortfarande inte riktigt där. Men när man tittar på hur hon rör sig så ser jag otroligt mycket mig själv i henne. Hon har med andra ord ärvt sin mammas motorik, stackarn! ;)
 
Men trots detta så går det framåt för henne och hon har blivit riktigt duktig på att klättra och jag har försökt pusha på henne mer och mer det senaste för att hon ska våga och det verkar ha gett resultat! 
Cykla tycker hon är kul men svårt! Hon har inte riktigt förstått grejen med att stå upp och trampa så i backar blir hon lätt frustrerad. Stödhjulen sitter på än, men vi hoppas kunna ta bort dem någon gång under sommaren.
 
Det bästa hon vet är utan tvekan att bada, helst, såklart, på badhus. Hon kan bada hur länge som helst och fullkomligt lyser av lycka hela tiden. 
Som tur är tar gärna dagmamman med sig barnen till badhuset så ofta det går.
 
Hon älskar även att vara hos sin dagmamma och vara med sina kompisar. Michael är hennes bästa vän och de leker verkligen jättebra ihop. De har sina duster självklart men det går alltid över fort.
 
Att måla är också något som hon tycker är väldigt roligt och hon blir bättre och bättre på att måla innanför strecken i hennes målarböcker. 
Vi tror att hon kan bli vänsterhänt då hon oftast använder sin vänster hand. Men ibland byter hon till höger så det återstår fortfarande att se vad det kan bli!
 
Hennes favoritmat är tacos och pizza. Hon äter oftast det mesta bra och det är sällan som hon lämnar mat, även om vi får tjata en del då det som för alla barn finns mycket som är roligare.
 
Hon är och har alltid varit en riktig linslus som alltid spexar framför kameran när den kommer fram. Så vi får många fina och roliga kort på våran stora stjärna!
 
Meja är en väldigt glad och utåtriktad tjej som älskar när det händer saker och att hjälpa till.
Vi älskar henne till månen och tillbaks (och några varv till) och vi älskar att spendera varje dag med Dig och man vet aldrig vad som kommer hända näst i Ditt sällskap! 
 
En liten Meja på sin sexmånaders dag!
 
Och en stor Meja på nästan 4,5 år i förra veckan.

Kommentera inlägget här :