Miniatyr grytlapp

Det blev inget oysslande med tittskåpet då jag kom på att jag behöver lim för att det ska sitta ihop =P. Istället tittade jag runt på lite internetsidor som säljer miniprylar till dockhus och tittskåp. Såg då att dom sålde virkade grytlappar och kom på att jag kunde ju göra en själv. Så jag gjorde en rosa minigrytlapp. Skitasnygg blev den måste jag säga. Se själv!


Eller hur blev den fin? Men kan nog vara lite stor för tittskåpet. Får se!

Titta vad jag hittade!

Var hemma hos mor o far igår och röjde bland mina grejer som mamma hade dragit fram ur gaderoben och hittade ett tittskåp. Ni vet ett sådant där man bygger ett litet miniatyr rum i en liten trälåda med glas för som man hänger på väggen. Jag har inte börjat på det utan det ligger orört i sin orginalförpackning. Så idag efter jobbet åkte jag in till stan och köpte lite färg, penslar och sandpapper. Här ska pysslas! Hoppas det går bra och att jag inte blir allt för förbannad bara =P. Har väl inte världens bästa tålamod. Ska iaf sätta mig och läsa igenom och kolla lite nu så får vi se vad jag orkar, är as trött nu.


Färg och penslar köpt på In-Ex och sandpappret på Clas Ohlsson.


Titta så fint! Hoppas det blir bra!

Orka "Sagan om ringen"

Nu visar dom "Sagan om ringen" triologin på 3an. Jag kan inte fatta att man tycker att dom filmerna är så jäkla bra. Har aldrig sett en hel "Sagan om ringen" film, har sett början av första filmen hur många ggr som helst, men har aldrig orkat igenom hela. Visst, dom är superbra gjorda och bra skådespelare mm, men dom är ju såå långtråkiga. Dessutom är det bara mörkt och död och hemskt hela tiden. Det orkar man väl inte sitta och titta på i tre timmar???
Nej faen, tacka vet jag Harry Potter! Där är det allt möjligt! Kärlek, spänning, roligt och även en del hemskheter. Men i dom filmerna är det alla tider på dygnet och inte bara natt hela tiden =P.
Jag har försökt tycka om "Sagan om ringen", men tyvärr! Det går inte!