Vilken vecka!

Herregud vad vi har jobbat denna veckan med flytten! Igår var det ju flyttdax och h*vete vad vi släpade kartonger ner och upp för trapporna. Nu har vi iaf fått in alla kartonger (inklusive mina) så det är ganska fullt i lägenheten om man säger så. Vi har packat upp några kartonger men det är måååånga kvar.
Så egentligen har jag inte så himla mycket att skriva om. Det är flytten som kretsar kring mitt huvud just nu.

I för sig hade vi julfest med jobbet i fredags. Det var rätt kul faktiskt =). Tog några bilder och så. Får se om det blir att jag lägger upp dom eller inte =D.

Nu ska vi fortsätta jobba! Vi höres!

Packa (igen)

Då har vi börjat packandet inför flytten på lördag. Kommit en ganska bra bit iaf men har slut på kartonger så kan inte göra mer idag. Ska få kartonger imorgon så vi kan packa mer. Porslinet i köket är gjort iaf, är ju det som tar tid att packa. Dessutom blir man ju så jäkla äcklig på händerna av allt tidningspapper. Fidde var iaf snäll och hjälpte till idag =).. Himla gölligt av han!
Nu ska jag se CSI sen e det bedtime!

Bara några timmar kvar av helgen!

Ja då var det söndag kväll (igen) och bara några timmar kvar tills det blir måndag igen. Uscha vad det går fort!
Nu när jag berättat för mina kära föräldrar så kan jag berätta för er att förmodligen kommer Anton och jag flytta till Tuve redan nästa helg. Han får ringa Newsec (vårat hyresbolag) och höra så det är ok imorgon bara. Med våran tur så är det väl säkert inte det, men ja vi får hålla tummarna iaf. Borde inte vara något problem. Längtar som satan iaf! Åh vad skönt det kommer bli! Längtar så tills vi fått iordning och verkligen bor där. Det tar ju ett litet tag tills man känner sig hemma och så. Men det ska nog gå bra =).
Ja ja.. Nu ska jag lägga mig i soffan o njuta av dom sista timmarna på helgen innan det är dags att sova!