Kräftskiva

Nu är sensommaren kommit och då är det såklart ett måste med kräftskiva med fina vänner! Eftersom vi har altan kändes det trevligast att vara här, så att vi kunde sitta ute och barnen kunde springa runt som de ville.
Jag vågade dock inte hoppas på fint väder, men jo då! Vi hade strålande sol och 25 grader varmet hela eftermiddagen. Så fort solen försvann blev det dock rätt kallt. Men vi satt ändå ute en bra bit in på kvällen.
 
Meja och Grace lekte utan något bråk hela kvällen och Meja kom inte i säng förrän 22:20. Då somnade hon ganska omgående och sov ända till 09:30 idag. Skönt att hon har kommit till den åldern när hon kan sova länge på morgonen när hon lägger sig sent!
Minna var glad och tyckte att det var roligt med gäster, hon var dock trött vid 19 i vanlig ordning och somnade själv på någon minut.
Hon tog oss sovmorgon (bortsett från en liten vaken-period vid 06-07) och sov till 08:20. Duktiga barn vi har!
 
Idag ska vi ta oss en sväng och hälsa på mormor och morfar (Meja är redan där) och i eftermiddag ska jag åka iväg och jobba sen stängning på en Ica kvantum. Jag är inte jätte taggad, men det får gå bra ändå!
 
Hela gänget samlat!
 
 Våra fina tjejer! <3
 
 Uppdukat!

Kommentera inlägget här :