Söndag

Hej på er! Här kommer en liten uppdatering från den senaste tiden då jag som vanligt är väldigt dålig på att berätta vad vi pysslar med.
Denna veckan har varit ganska lugn och skön. Vi fick besök av min fina granne Annika och hennes son Liam i måndags. Minna och Liam grejade på Mejas rum och var så söta tillsammans. Liam är ungefär sex månader äldre än Minna, och det märks ju tydligt. Det ska bli kul att se dem när de blir äldre och kan leka tillsammans på riktigt, istället för att bara ta varandras grejer.
 
 
 
I tisdags och onsdags hade jag Meja hemma och vi fick besök av hennes kompis Michael. De lekte länge och väl utan problem. Det är så skönt att de alltid har så roligt ihop, och nästan ännu roligare att han har superfina föräldrar. Det underlättar så mycket om man kommer överens om barnens, kompisars föräldrar, och det gör vi verkligen! Fantastiskt roligt!
På onsdagen var det som vanligt dags för simskolan och Meja är verkligen superduktig. Hon gör som läraren säger hela tiden och är inte det minsta rädd över att få ansiktet under ytan. Så skönt!
 
Mysmorgon med min stora!
Såklart fixade vi även årets Pumpa i veckan! Meja var riktigt duktig på att karva ut all gojs.
 
I torsdags var det dags för barnkalas igen. Ännu en av Minnas kompisar har fyllt ett och det var vi såklart tvugna att fira. Vi var hemma hos Léon och lekte, åt och klappade på en av deras hundar. Minna var väldigt skeptisk och ville inte riktigt klappa honom även om hon var nära ett tag.
 
Redo för kalas!
 
På fredag morgon var det min tur att gå upp i ottan medan Anton kunde ligga kvar. Jag skulle nämligen åka in till stan och göra ett intagningsprov för en utbildning. Det kändes ok, så nu får jag vänta och se om jag blir kallad till intervju med.
 
Igår var det lördag och höststäddag. Meja var ute och hjälpte Anton på morgonen och sedan gick jag ut och krattade lite. Det anordnades en löptävling för barnen, men Meja ville inte vara med. Som tur är fick hon en medalj ändå! Vissa har det bra!
 
Meja med sin medalj.
 
På eftermiddagen skjutsade jag barnen till mormor och morfar då de skulle sova där och när jag kom hem var det dags för mig att göra mig iordning inför kvällens Halloweenfest. Ashley fyllde 30 och det skulle såklart firas med maskerad. Temat var Trollkarlen från Oz och jag klädde ut mig till "Wicked wich of the West".
Det var en väldigt trevlig kväll och skönt att vara lite barnlediga med.
 
Jag försökte göra mig så ful som möjligt och jag tycker ändå att jag lyckades ganska bra! ;)
 
Idag tar vi det bara lugnt och gör bara det vi måste. Skönt med en lugn dag!
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :