Inskriven

I förmiddags var det dags att åka till Östra för att träffa läkaren och skriva in Minna. Allt hade varit bra om det inte var för att hon verkar ha åkt på en förkylning under natten till idag och är väldigt snorig. Vi vet ju att operationen kan bli inställd om hon är sjuk så vi håller verkligen tummarna att det bara är lite snor och att hon mår bra imorgon.
Nu vill vi bara få det här överstökat och inte skjuta upp det . Dessutom skulle hon ju verkligen behöva den om hon blir sjuk nu, så hon kan få dropp och lämna prover utan att det blir en massa problem.
Så håll tummarna för att Minna håller sig frisk ett litet tag till!
 
En trött tjej på sjukhuset som egentligen skulle sova sin första lur, men som inte ville somna om efter att jag hade stannat bilen. Det finns ju så mycket roligare saker att göra än att sova!

Kräftskiva

Nu är sensommaren kommit och då är det såklart ett måste med kräftskiva med fina vänner! Eftersom vi har altan kändes det trevligast att vara här, så att vi kunde sitta ute och barnen kunde springa runt som de ville.
Jag vågade dock inte hoppas på fint väder, men jo då! Vi hade strålande sol och 25 grader varmet hela eftermiddagen. Så fort solen försvann blev det dock rätt kallt. Men vi satt ändå ute en bra bit in på kvällen.
 
Meja och Grace lekte utan något bråk hela kvällen och Meja kom inte i säng förrän 22:20. Då somnade hon ganska omgående och sov ända till 09:30 idag. Skönt att hon har kommit till den åldern när hon kan sova länge på morgonen när hon lägger sig sent!
Minna var glad och tyckte att det var roligt med gäster, hon var dock trött vid 19 i vanlig ordning och somnade själv på någon minut.
Hon tog oss sovmorgon (bortsett från en liten vaken-period vid 06-07) och sov till 08:20. Duktiga barn vi har!
 
Idag ska vi ta oss en sväng och hälsa på mormor och morfar (Meja är redan där) och i eftermiddag ska jag åka iväg och jobba sen stängning på en Ica kvantum. Jag är inte jätte taggad, men det får gå bra ändå!
 
Hela gänget samlat!
 
 Våra fina tjejer! <3
 
 Uppdukat!

Babydisco

I tisdags fyllde en av Minnas bebis-kompisar 1 år och det firades med babydisco! Det bjöds på tårta och det dansades och spelades musik.
Alla hade jätte trevligt och barnen lekte och röjde runt som tusan. Ett väldigt lyckat disco med andra ord!
 
Igår fick jag reda på att min bil skulle må bäst på skroten, så det blev en hel del billetande. Jag tror att det får bli en Mazda från 00, så får vi köpa något nyare när jag börjar jobba igen. Roligare saker kan man verkligen sysselsätta sig med!
Dock blir det i alla fall en tur till Öppna förskolan om en stund så att vi får hitta på något kul i alla fall!
 
 
 
Fina familjen med underbara födelsedagsbarnet Ceylon! <3