En regnig dag

Fredag igen och regnet öser ner! Idag har vi hittils hunnit med ett besök hos en av mina nyfunna mammavänner där vi åt frukost och pratade lite.
Minna var vaken under hela besöket och somnade först när vi åkte hem och sover nu i babysittern brevid mig.
Egentligen känner jag mig rätt trött och seg, men har inte ro att gå och lägga mig. Så jag hoppas att det går över snart!
 
Om en stund ska jag åka iväg till Backaplan och se om det finns något roligt på rean. Jag har redan köpt lite smått och gott till Meja och Minna på Jollyrooms rea och köpte även två olika gardiner på Jotex. Det stod att paketet kommer på tisdag, så då vet jag vad jag komme roa mig med på tisdag kväll. Jippie!
 
Igår var vi som vanligt på öppna förskolan och vi var ett litet gäng från facebook-gruppen som var där igår, vilket var väldigt roligt. Det var även flera som gärna ville gå med i våran grupp, vilket såklart är jätte kul! Ju fler man känner här i krokarna, desto bättre!
 
En bild på en trött och gosig tjej!

På fel sida

Efter att Minna äntligen sovit bra i natt, efter flera bökiga nätter, så verkade storasyster ha vaknat på fel sida. Hon har inte viljat göra något som jag bett henne om och jag har fått tjata ihjäl mig och nästan slitit mitt hår vissa stunder. Tur att jag fått sova hyfsat i natt, annars hade jag aldrig överlevt den här dagen.
 
För att hitta på något annat så tog vi oss en sväng till Ica Maxi i Högsbo och handlade lite. Meja tyckte att det var en super rolig affär och tyckte att det fanns så mycket roligt där.
 
Vi köpte även en ny ersättning till Minna som vi ska prova för att se om hennes kräkningar kan mildras lite av den. Jag återkommer om det i ett annat inlägg.
 
Nu har vi i alla fall en lite lugn stund i soffan då Minna sover och Meja tittar på Disney Junior och äter en Baby Bell ost.
 
 

Såhär ska det vara

Varje föräldraledig dag borde spenderas som Minna o jag gör just nu.
Vi ligger i soffan så nära det bara går och myser. Inga måsten på i alla fall 1,5 h. Så vi ligger nog kvar här en stund till!
 
Hur spenderar ni eran måndag?