Här har det hänt mycket!

Oj vad bloggen har blivit lidande det senaste! Vi har haft full rulle från morgon till kväll varje dag sedan sist.
Ågrenska var toppen, även om det verkligen inte var någon semester på något vis. Det var föreläsningar från morgon till eftermiddag medan barnen fick vara med barnteamet och hitta på roliga saker. Minna som inte ens har börjat på någon förskola eller dagmamma än fick det lite tufft i början. Redan efter lunchen på måndagen var det dags att lämna bort henne, och då hade vi bara träffat personerna som skulle ta hand om henne i ungefär 40 minuter sammanlagt. Minna skulle då sova och personen som hade huvudansvaret för henne var tvungen att lägga henne för att vi var sena till föreläsningen.
Det gick bra att lägga henne men när hon vaknade och det inte var Anton eller jag som kom, så blev hon väldigt ledsen. Det gick dock över hyfsat när hon fick träffa Meja, men det var en tuff start för en liten tjej!
Det gick bättre och bättre för varje dag, men när vi skulle hem på fredagen kände hon sig väldigt nöjd med att slippa bli bortlämnad igen.
 
Soffgruppen i Stenhuset där vi bodde. Här var vi mycket om kvällarna.
 
Meja som älskar allt som är roligt hade det toppen där och fäste sig väldigt mycket vid en i barnteamet. Hon tyckte att hon var toppen och pratar om henne en hel del fortfarande. Det gör lite ont i hjärtat när hon säger att hon saknar henne och att vi kanske kan åka hem till henne och hälsa på. Vi vet ju att det inte kommer bli så och det gör det hela lite sorgligt. Tur att hon har det så bra här hemma och med sina kompisar att hon nog snart glömmer bort det!
 
Det blev mycket springande och lekande kurragömme i huset då det inte fanns speciellt mycket leksaker där. Men barnen verkade inte bry sig om det utan hade hur kul som helst!
 
Anton och jag träffade många fina familjer som vi lärde känna. Kvällarna bestod av pratstunder framför tvn och mammorna och papporna fick även varsin bastukväll nere vid havet.
Det var ganska varierande åldrar på alla barnen men det gjorde ingenting, alla lekte och busade och det var så härligt att se! Det var jättekul att få träffa så fina barn och föräldrar under den veckan!
 
På torsdagen hade de lite aktiviteter för familjerna, så som pilbåge, sångstund och lite annat kul.
 
Antons föräldrar och lillebror kom hit samma dag som vi kom hem för att hjälpa oss att renovera. Det har hänt mycket här hemma ska ni veta. Men det får ni se i ett annat inlägg!

Kommentera inlägget här :