Första kläderna

I söndags när jag var på Backaplan och skulle leta kläder till mig och något till Ebbe så kunde jag inte låta bli att köpa något till lilla M också!
Det fanns en hel del sött, men det mesta var väldigt mycket rosa eller väldigt mycket blått, och jag ville gärna ha något lite mer neutralt i fall att det skulle visa sig att de sett fel på ultraljudet.
Tillslut valde jag i alla fall det här supersöta setet!
 
 
Jag har även kommit igång med lite mer förberedelser så som:
 
  • Fixat en hylla till M i min garderob
  • Tagit fram alla de minsta kläderna och ska tvätta dem
  • Köpt barnvagn
  • Köpt kuddar till vagnen och vaggan
  • Beställt lite gratis baby-/gravidboxar
  • Köpt korgar att hänga på väggen vid skötbordet till diverse smått
  • Köpt en skötbädd
Det som jag kan komma på, på rak arm som vi behöver nu är lite salvor mm, regnskydd till vagnen, babyskydd och eventuellt en Ergobaby bärsele.
Babyskyddet kommer bli en Brio Primo som vi kan fästa direkt på vagnen och det kommer vi förmodligen hyra på Östra när vi ska åka därifrån. Det andra får jag ge mig ut och leta efter någon dag framöver, men än är det ju ingen panik!

Lugn torsdag på Mjörn

Idag skulle Anton börja slipa i hallen och Meja och jag kände inte för att vara hemma under tiden. Så istället tog vi bilen och körde upp till sommarstugan på Mjörn där vi blev kvar hela dagen.
Meja och Elvis lekte massor och vi andra spelade spel och slappade. 
 
När vi kom hem så hade Anton slipat och spacklat i hallen, samt målat på vissa ställen. Jag tänkte ta listerna nu på kvällen men har kommit in i en extrem trötthetsperiod så jag får ta det en annan dag. På dagarna har jag lite mer energi så får nog satsa på dagtid istället.
 
Imorgon ska Meja upp till Mjörn igen och sova över med mormor och morfar medan Anton och jag ska på 30-års fest. Blir intressant att se hur länge jag pallar med! Hoppas på ett tag i alla fall!
 
 

Första Bio-besöket!

Idag tröttnade vi på att vänta på att regnet skulle sluta och bestämde oss för att gå på Knattebio istället. Så jag köpte biljetter till oss tre i morse för att se "Alfons leker Einstein". Meja var super spänd och lycklig över att få se Alfons, dricka festis och äta ölkorv. Vad mer kan man tänkas behöva? 
 
Filmen bestod av tre avsnitt med Alfons och varade i 40 min, alldeles lagom för Meja och övriga besökare. Dock verkade Meja lite besviken att det tog slut så fort. Men hon verkade ändå nöjd och ville absolut göra om det! 
 
Tänk vad stor våran lilla tjej har blivit!
När vi åkte hem från stan så sken solen och vi bestämde oss för att grilla och vi hämtade även ut ett paket på Jollyroom med diverse småsaker till bebisen och några trä-bakverk till Meja som hon blev väldigt glad över.
 
En mycket bra dag med andra ord!