Första tanden!

Jippii! Meja har blivit jättestor!
Igår skymtade första tanden fram i hennes lilla mun. Har i lite mer än en veckas tid känt något vasst där nere i främre delen av munnen när hon har tuggat på våra fingrar. Har väntat på att det ska ploppa fram en tand snart, men trodde nog att det skulle dröja någon vecka till. Men icke!

Är så stolt över att våran lilla tjej har varit så pigg och glad fast hon har haft en tand på g. Var en vecka för två veckor sen ungefär som hon var väldigt gnällig och ville bli underhållen och buren hela tiden. Sen dess har hon varit som vanligt. Såå duktig är hon! Blir så stolt över henne!



Tog en tur till apoteket förut och köpte tandkräm till henne. Tjejen på apoteket tyckte att jag skulle ta denna, så den fick det bli! Ikväll blir det första tandborstningen.
Känns å sjukt när jag tänker på hur länge vi kommer hjälpa henne med tandborstningen i framtiden. Är så svårt att föreställa sig Meja stor. Men jag antar att man vänjer sig med tiden!

Kommentarer :

#1: Ninni - Foto & Vardag

ÅÅh så snabbt tandsingarna kom :D vår kille fick de 2 nedre på en gång, då var han 7 månader, nästan 8 :P ni har inte märkt av om lillan blir dålig i magen eller så?

skriven

Kommentera inlägget här :