Vi fick platsen!

Åh vad vi är nöjda här hemma! Igår kom nämligen beskedet att vi fick dagmammaplatsen som vi sökt. Gud så skönt! Var lite smått orolig att det hade blivit något fel så vi inte fått den eftersom vi inte hört något. Så ringde till Gunilla (dagmamman) i tisdags och frågade om hon visste något. Jo då, hon hade precis pratat med köassistenten och vi hade fått platsen med början den 15:e januari.
Hon tyckte dock att vi skulle vänta med att berätta tills vi fått papper på det. Så igår kom det äntligen!
Nu ska vi bara fylla i att vi vill ha den samt fylla i ett schema som följde med om vilka tider vi vill ha Meja där. Får samråda lite med Gunilla innan vi fyller i den bara.
Är så nöjd med att Meja ska få vara där! Hon kommer få det så bra! Kan inte få det bättre någon annanstans! Det är jag helt säker på!
 
Annars så jobbar jag och sliter nästan hela tiden tycker jag. Slutade runt 15-tiden både igår och idag, så det har varit skönt att få vara lite med familjen i några timmar innan Meja ska sova.
Jobbar till 18 imorgon och ska även jobba på söndag. Så det blir tyvärr bara en dag ledigt denna veckan. Men vi behöver pengarna, så får tänka på det och se glad ut ;).
 
Min fina! <3

Kommentera inlägget här :