Sjukhusbesöket

Våran torsdag spenderades ju på Östra sjukhuset och vi var där från morgon till eftermiddag, en ganska lång dag med andra ord.
Meja var jätte duktig och gjorde det dom bad henne om, även om hon inte ville. Vi ska få ett resultat hemskickat från psykologen framöver med, så vi kan se på vilken nivå hon ligger, som en kul grej. Vi vet ju att hon utvecklas bra, så det är bara roligt att se hur hon ligger till om man jämför med deras papper.
 
Det var ganska mycket dötid så vi lekte en hel del på lekterapin och Meja fick klappa krabbor och sjöstjärnor då Sjöfartsmuséet var på besök. Det är jättekul att de ofta hittar på saker för de sjuka barnen så att deras vardag blir lite lättare och roligare.
 
Sist fick vi träffa läkarteamet och även de var nöjda med Meja och hennes provresultat. Dock behöver vi få i henne kalcium på något sett och vi bör börja med kalium för att minska risken för njursten. Vi får hoppas att det går att få i henne detta utan större problem!
 
Vi pratade en hel del om bebisen i magen och hur vi ska gå till väga när hon föds. Så nu känns det ändå ok när vi har koll på det. Dock kommer vi behöva ta ett blodprov från henne så tidigt som möjligt, och att ta blod från sådana små är ju inte det lättaste. Så det är inget jag ser fram emot! Vi får hålla alla tummar och tår att våran lilla flicka är fullt frisk!
 
Meja laddade upp med lite läsning innan sjukgymnasten.
 
 Vi myste lite i ett av sinnesrummen på lekterapin. Meja tyckte att bubblorna i röret var väldigt fina.
 
 
Taggar: Glut1, Ketogenateamet, Lekterapin, Neurologen, Psykolog, Sjukgymnast, Östarsjukhuset;

Kommentera inlägget här :