Välkommen måndag!

Ny vecka igen och snön håller på att försvinna här hos oss och det har istället blivit isgata här ute på parkeringen och på gångbanorna. Härligt!
Under veckan som gick hittade vi på massor med skoj. Meja och jag var och hälsade på Elahe och Zander under onsdagen. Det var över ett år sedan vi var där sist och de hade jätte roligt med Zanders leksaker och strax innan vi skulle åka hem tog vi oss en tur ute i pulkabacken. Det är verkligen roligt att vara förälder så här års och får leka lite i snön.
 
På torsdagen hade vi tänkt sticka till öppna förskolan, men jag var upptagen med att städa huset istället, så det hanns inte med.
Men på fredagen kom det i alla fall fem mammor hit med sina bebisar och vi satt och fikade länge och väl. Vi körde även fotografering på sängen med alla bebisar utan en som var tvungen att åka lite tidigare.
Nu på fredag ska vi köra fika igen hos en annan av mammorna! En väldigt trevlig tradition!
 
I lördags var vi på kalas då lilla Grace har blivit hela två år. Anton hade dock åkt på en rejäl förkylning så det blev bara jag och flickorna som åkte. Det gick rätt bra, förutom att Minna inte riktigt är i en fas då hon uppskattar mycket folk och kalas. Men mer om det i ett annat inlägg.
 
Under den här veckan blir det förmodligen lite mer fika med mammor och på torsdag ska vi säkert till öppna förskolan en sväng!
 
 
 Alla bebisar i ålders ordning med Eleonore, Minna, Vinvent, Léon och Wendela.

Kommentera inlägget här :