Vilken vecka!

Den här veckan har vi verkligen haft massor med kul varje dag! Men den har även varit väldigt tuff för våran lilla Minna!
I måndags kväll upptäckte jag nämligen att hennes första tand kommit ut! Inte konstigt att hon varit så ledsen. Så när de väl var ute så andades vi ut lite och tänkte att nu dröjer det väl i alla fall några veckor tills nästa kommer upp. Icke sa nicke! Vi har anat den andra tanden under veckan och idag började den sticka igenom tandköttet, vi hoppas att det var det värsta som var under dessa dagarna och att hon mår bättre imorgon!
 
 
 
I tisdags hade vi det lite roligare i alla fall när första tanden hade kommit upp. Då var det nämligen dags för första gången på babymassagen. Jag trodde att Minna skulle strejka totalt, men hon tyckte att det var jätte mysigt och låg stilla och njöt hela tiden. 
Det är under sju tillfällen, men är tyvärr uppehåll nästa vecka. Så vi får öva lite till på benmassagen som vi lärde oss sist, innan vi går över till nästa kroppsdel.
 
På onsdagen fick vi besök av våran mammavän Katarina och hennes lille Folke. Meja tyckte att det var toppen att få besök och hängde med oss hela tiden.
 
Sedan var det torsdag igen och såklart var vi på öppna förskolan som vi brukar. Vi var dock inte de enda som hade tänkt den tanken, utan det var helt fullt med föräldrar och bebisar. Vi räknade till 25 föräldrar som skrivit upp sig på listan, och minst lika många bebisar. Det var en hög ljudnivå med andra ord, men ändå trevligt att träffa kompisarna igen!
 
I fredags hade vi våran vecko-fika med mammorna hemma hos en som heter Sofia och Leon. Det var lika trevligt som vanligt och nu på fredag ska vi fortsätta traditionen hos Emilie och Ceylon.
 
 
 
Igår kände jag att det var dags för mig och Meja att ha en mamma-dotter dag igen. Så vi köpte biljettet till Snobben i 3D på Bergakungen och hade en jätte mysig stund tillsammans. Hoppas att det inte dröjer för länge tills nästa gång!
 
 
 
Efter en fullspäckad vecka har det redan blivit söndag kväll (ni kanske förstår varför jag inte hinner med att blogga speciellt ofta ;)). Idag har vi tagit det mest lugnt och varit ute. Men vi har även hunnit med en fotografering i våran duktiga fotograd Felicias studio, där båda våra tjejer fotograferades. Minna var lika medgörlig som vanligt, med värk i munnen dessutom, så det blev inte jätte många kort på henne. Men hon verkade ganska nöjd ändå. Vi väntar spänt på resultatet i alla fall! 
 
 

Kommentera inlägget här :